ARESZTOWANIE GEORGA SOROSA, QANON, TAJEMNICE CELEBRYTÓW USA
-
-
@baku napisał w ARESZTOWANIE GEORGA SOROSA, QANON, TAJEMNICE CELEBRYTÓW USA:
Ty serio..... oglądasz ntV? ::DD
-
@CUD_CzasUniescD
nie, ale ten odcinek akurat obejrzałem -
@baku tia... ;:-}}
-
Soros nie został aresztowany. Ani teraz, ani w 2019 w Szwajcarii.
-
@Ariadna-More napisał w ARESZTOWANIE GEORGA SOROSA, QANON, TAJEMNICE CELEBRYTÓW USA:
Soros nie został aresztowany. Ani teraz, ani w 2019 w Szwajcarii.
No niestety, wkurzać już mnie zaczynają te spiskoriowe kanały.
Pół prawdy w nich jest ale tak to zamęt sieją tylko. -
@baku no podobnie jak z Trumpem, który miał być ty dobrym a walczy o przymusowe szczepionki
-
@baku napisał w ARESZTOWANIE GEORGA SOROSA, QANON, TAJEMNICE CELEBRYTÓW USA:
No niestety, wkurzać już mnie zaczynają te spiskoriowe kanały.
Pół prawdy w nich jest ale tak to zamęt sieją tylko.Za takie słowa to Galaktyczna Federacja juz leci nakopac w dupala
-
@Cynamon no karma pewnie do mnie wróci
Ale tak serio, no to wygląda na to, że albo ktoś specjalnie kręci takie spiskorie z dupy, co mają być wymieszane z prawdą, żeby ludzie olali całość, łącznie z tą prawdą. Albo no ludzie zwariowali i lecą z tymi spiskoriami już tak mocno, że nie widzą dawno przekroczonej granicy realności. Co defacto ma negatywny wpływ i umacnia naszych oprawców.
-
@baku Moje zdanie jest takie że NIKT nie wie co dzieje sie w 100% i nikt nie moze dokladnie przewidziec tego do sie wydarzy. Kazdy z pojawiajacych sie głosów to tylko komentarz i spekulacja co do tych wiadomosci ktore pojawily sie medialnie np z zagranicy. Jednym się wiecej sprawdzi bo opieraja sie na wiedzy polityki, histori, militariow,ekonomi, medycyny itd. Innym sprawdzi sie mniej.
A rzeczywistosc vs fejk to jak wymieszanie błota z gównem. Dopiero jak zacznie smierdziec to rozroznisz.
Np nagranie policjanta z naszywka punishera przeleciało chyba cały internet, wszyscy komentowali, kazdy cos dodał. Ale co z tego wyszło? no wyszło ze nic nie wiemy -
@Cynamon no tak, w sumie to faktycznie, dla jednej osoby jedna teoria może być całkiem prawdopodobna, dla innej zupełnie nierealna
-
@gioconda Qanon i tak powie, że to taki ruch taktyczny.
-
@baku kanały robią to co lubiă lub to za co im płacą. To nie kanały rozsiewają trefne informacje. To nie kanały wklejają linki. Ani się same nie oglądają.
Ba przyszłość może sprawdzaj (bardziej) o czym piszesz....;:-}} -
@baku ja cały czas czekam , aż ten Q-anal uwolnieni te dzieci z podziemi w USA...
-
@Maro-Maro no przecież już niby uwolnili
-
@gioconda no tylko, zapomnieli wrzucić zdjęcia i filmy. To inaczej powiem. Czekam na zdjęcia z akcji uwalniania dzieci z podziemi USA.
-
@CUD_CzasUniescD myslalam, ze tylko na mnie sie uparles xD CUD ziomek
-
@Aleksandra-Rak napisał w ARESZTOWANIE GEORGA SOROSA, QANON, TAJEMNICE CELEBRYTÓW USA:
@CUD_CzasUniescD myslalam, ze tylko na mnie sie uparles xD CUD ziomek
Wybacz, że nawet na ciebie się nie "uparłem" ;:-}}