Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

N

🇮🇹Włochy.Gość za głoszenie „Nie ma pandemii” wylądował w psychiatryku.

Koronawirus
    2
    5
    83
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • anka
      anka last edited by

33-letni Dario Musso za jeżdżenie samochodem w Ravanusa (Agrigento) i głoszenie przez megafon, że pandemia nie istnieje i żeby ludzie wyszli i zaczęli znowu żyć został aresztowany 2 maja przy udziale policję i lekarzy, których interwencji zażądała policja.W czasie aresztowanie został rzucony na ziemię, zablokowany przez postawienie nóg na plecach, uspokojony za pomocą zastrzyku i poddany obowiązkowemu leczeniu, które zostało następnie zatwierdzone przez burmistrza Carmelo D'Angelo. W oświadczeniu lekarze napisali, że mężczyzna w chwili zatrzymania wykazywał „dekompensację psychiczną i pobudzenie psychoruchowe”. Wszczęto przeciwko zatrzymanemu również postępowanie sądowe.

Wszystko wyszło na jaw gdy do sieci wypłynęło audio z jego rozmowy telefonicznej ze szpitala Canicatt z członkami rodziny.
      -Artykuł podesłała mi zaniepokojona koleżanka mieszkająca we Włoszech.

Link do artykułu:
      https://www.ansa.it/sicilia/notizie/2020/05/11/la-pandemia-non-ce-e-gli-fanno-tsogarante-chiede-notizie_640d55b2-53c7-4d75-b944-270759306f46.html

Rozmowa brata zatrzymanego z lekarzami:

CUD_CzasUniescD 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • CUD_CzasUniescD
        CUD_CzasUniescD @anka last edited by

@anka ludzie są wszędzie. Ale i brutalne...

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • anka
          anka @CUD_CzasUniescD last edited by

@CUD_CzasUniescD mnie mimo wszystko cieszy każdy najmniejszy zryw we Włoszech ponieważ ludzie tam są z tego co wiem bardzo zmanipulowani.

CUD_CzasUniescD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • CUD_CzasUniescD
            CUD_CzasUniescD @anka last edited by

@anka ociężali pod butem..
            Ale i z wyboru. Kiedyś tam pracowałem. Inna mentalnosc w stopniu zbyt niebespiecznym.

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • anka
              anka @CUD_CzasUniescD last edited by anka

@CUD_CzasUniescD też pracowałam z Włochami i cenię ich za otwartość, przywiązanie do rodziny, kultury i języka, a także ekspresje w wyrażaniu siebie.Jedzenie też maja niczego sobie. Niestety ruchy wolnościowe, to nie ich bajka.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1
              • First post
                Last post