Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Gdzie się podziali ci wszyscy pseudo-podróżnicy w czasach korony?
-
-
Gdzie zaszył się pan Fazowski?Taki przeciwnik komunistów?Bojkotował protesty przecież na Kostaryce.Czy to nie on chwalił się zrywaniem flag w Wietnamie?
-
Gdzie pani Martyna Wojciechowska?Ryzykująca na swoich wyprawach życiem?Zażarta wojowniczka praw kobiet?
-
Pani Pawlikowska?Malaryczna dżungla Darien jej nie była przecież straszna?Przeszła ją na nielegalu z Kolumbii podobno?
-
Pan Bez Planu udzielający się w tak bardzo w Wenezueli zwolennik komunistycznych klimatów?
-
Globstory pokazująca twarze ludzi we wszystkich zakątkach świata,narażają przy tym swoje życie?
Pytam gdzie są ci podróżnicy-bohaterowie?Siedzą pokornie w domach, a na swoich profilach piszą”zostań w domu”.Bo tak na prawdę bohaterów rżnąć umią tylko przed kamerami i pod publiczkę
.
Ebola,malaria,denga,gorączki krwotoczne są widoczne niczym w porównaniu z straszną epidemia Covid-19.
Do wyjątków należy Damian z „ucieczki do raju” i za to mu chwała.
-
-
@anka To samo pytam gdy są strajki, gdzie są ci obrońcy wolności:
-
@gioconda odgrywają swoje przedstawienia przed szklanym ekranem,też pod publiczkę z napisem „zostań w domu”.
-
Kto widział jak Faza posłusznie w rycerza się bawi i przyłbicy po Polsce zapierdala.Nawet w profil sobie wstawił ten symbol bohaterstwa.
Antycomunistico od siedmiu boleści🤮.
Co za żenada,ten gość żyje i robi wszystko pod publiczkę.
-
@anka "Bez Planu" nagrał 5 dni temu nowy film w którym otwarcie mówi o zakończeniu realizacji kanału ponieważ interesowały go w kręceniu filmów emocje ludzkie, a teraz wszystkie twarze są zakryte i trudno nawiązać kontakt z miejscową ludnością. Akurat jego regularnie oglądałam i u niego nie zauważam parcia na szkło skoro otwarcie rezygnuje z prowadzenia tego typu działalności dopóki zakaz podróży i wszystko co z tym związane nie zostanie zniesiony jakkolwiek byśmy to interpretowali.
-
@edyta-joanna-h po prostu nie ma pomysłu na swoje wypociny albo sprawdza reakcje ludzi. Kolejna myśl jaka mi sie basów to fakt że po prostu dyga,że mu kanał zbanują. Na Filipinach jest Damian i jeszcze jeden gość,którzy kręcą na bierząco o tym kraju. Wielce do tak niebezpieczniej Wenezueli się pchał, a co zrobił w Polsce?Zapiernicza w kagańcu jak reszta.Dla mnie to zero,bez jaj, jak cała reszta.
Damian przynajmniej potrafi powiedzieć przed kamerą co myśli.Długo robił storys jak się ta kicha zaczęła i uświadamiał ludzi.
Bartek tylko i wyłącznie na nim się wybił i teraz ja zwykle cwaniaczy.Ja go pamietam jeszcze z filmów od Damiana.Drugi Gonciarz.
-
@anka Nie możemy tak do tego podchodzić, że każdy kto gdzieś zapiep...w kagańcu przez jakiś moment jest automatycznie pacynką systemu i będziemy mieszać go z błotem. Są niestety zawody (akurat tu nie mam na myśli Youtube) i miejsca gdzie niestety odmowa noszenia kończy się wyrzuceniem z pracy. Moim zdaniem nie tędy droga do przekonania ludzi do bezcelowości noszenia masek ale to oczywiście moja subiektywna opinia. I w tym ostatnim odcinku on zdejmuje tą maskę by jak mówi lepiej nagrać te emocje podkreślając, że będzie trzymał odstęp od innych więc wierzy w pandemię ale nie jest aż tak służalczy by nie ryzykować krytyki, że łazi bez maski. Widać, że uwielbia to co robi, a nie może więc kończy i tyle.
-
@edyta-joanna-h nie wierze typowi,pozorant który chciał się tylko wybić na komunie, a ta jak go tak naprawdę dopadła to stchórzył.
Przecież to freelancer,wierz mi,on nie z powodu pracy musi nosić kaganiec, bo nie ma za co żyć.
Nie oglądam go,odkąd nie ma jaj wypowiedzieć się na temat obecnej sytuacji i nawet nie probuje się przeciwstawiać.Kolejny antycomunistico.
-
@gioconda Maciej Sztur przyłączył się do ER niedawno. Myślę że te wszystkie mordki to teraz piorunki a za rok dwa ER.
-
@anka Odnoście podróżników jutuberów - w marcu schowali się wszyscy jutuberzy. Nie znam tego biznesu ale wydaje mi się że z produkcji takiego family friendly kontentu mogą wpadać jakieś grosze w końcu yt to taka tv teraz. Ja tam zakładam że jedno złe słowo a wypadasz z biznesu. Zaciekawiony tematem spojrzałem na filmy tego Fazowskiego i co, uplauduje dalej nic nie wnoszące filmy z niewiadomo kiedy grunt żeby były nowe uploady i żeby stare się oglądały.
-
@konradakumulator napisał w Gdzie się podziali ci wszyscy pseudo-podróżnicy w czasach korony?:
ale wydaje mi się że z produkcji takiego family friendly kontentu mogą wpadać jakieś grosze w końcu yt to taka tv teraz.
Wielu z tego żyje,ma powłączane patronaity i teraz problem jak ugrzęźli bo nie maja kontentu i czego pokazywać.Największy problem mają ci którzy wybijali się hasłami antykomunistycznymi.
Pandemia pokazała moim zdaniem ich prawdziwe twarze,chcieli się tylko wybić na temacie,przeciwstawić jakkolwiek systemowi nie potrafią co widać.Lepiej siedzieć cicho bo można przecież stracić reklamodawców,subskrybentow,jeszce ktoś ich nazwie sznurem.W moich oczach to po prostu nic nie warci tchórze.
Faza to całkowita porażka i jakby nie było alkoholik.
-
@anka Pamiętam taką ankietę chyba w usa gdzie dzieci odpowiadały na pytanie kim chcą zostać w przyszłości i większość chciała zostać jutuberami. To doskonale pokazuje jakie zafundowano dzieciakom pranie mózgu - wszystko jedno co robisz byleby tylko trafiać w target i w algorytm. Pamiętam jak jakaś gwiazda jutuba pokazała zwłoki i był maga że się tak wyrażę ból dupy u dorosłych że jak śmiał i że nie wypada a on na tym zgolił kupę kasy. Podobnie było z patostimerami - produkcja całkowicie pod publiczkę bez treści. Słuchaj u mnie w mieście jest kurs darmowy niebawem rusza "jak zostać jutuberem"
-
@konradakumulator mnie wkurza nie to,że na tym zarabiają,a sam fakt jak są zakłamani.W komunistycznych krajach szpan antykomunistico krzyczeć potrafią czy flagi zrywać,bo wiedza,że tam są bezkarni,by potem w Tv i na festiwalach się tym chwalić.Gdzie są teraz i czemu nie krzyczą antykomunistico, jak komuna nam do drzwi puka?
Wstyd bo w kagańcach zapierniczają i złego słowa na obecny stan rzeczy nie powiedzą.
Jeżeli tyle podróżowali to w pare minut by mogli ściemę, jaką rząd nam wciska zweryfikować i podważyć.Przecież maja tam na miejscu jakieś kontakty.O to mam do nich największy żal.
-
Jedyny podróżnik na obecna chwile oprócz Damiana z „ucieczki do raju”,Piotr Polo Przywowarski który stawia się tej cowidowej paranoi jak może,ciagle chodzi z butelka wody
.Może obaj panowie nie lśnią przebojową inteligencja,ale to jedyni, którzy podróżują i stawiają się temu systemowi.Nie maja tez hejtu z tego powodu na swoich kanałach.Widać,że można jak się chce...patrzcie na komentarz po tym jak Piotrek mówił, że zachorował:
-gość z szarpanek pojechał po nim za to. Co za psychol,nie dość, że se kobity znaleźć nie może bo imponują mu Julki to hipochondryk i wyznawca cowidozy.
Piotrek jest spoko,jego styl podróży mi się podoba bo podobny do mojego. Za wyjątkiem używania Tindera,randkowania,no i takiej ilosci sportu
.Ja wbrew pozorom więcej ryzykuje i nie boje się iść sama na wulkan
.
-
Debilka i tyle a nie podróżniczka.Nie dała rady dostać się do TV to próbuje się wybić jako you tuberka. Kolejna próżna laska.A w Tanzanii nic nie było i to ja martwi...no koment co za pusta ameba. Na szczęście nie wszyscy podróżnicy tacy są,ci za to nie maja takiego parcia na szkoło jak ta paniusia.
Byłam w Azji i żadnych kagańców nie nosiłam,przyznał się, że kupiłam 2x.Raz jak mi Malezyjczycy głupot o smogu nagadali.Wtedy był naprawdę z 2m-ce taki smog, że słońca widać nie było.Mam zdjęcia.(Żałuje,że nie wybrałam się wtedy na Sumatre gdzie tak kopcono.Miałabym teraz apokaliptyczny materiał.)
Raz ubrałam i nie mogłam w tym oddychać wiec leżało dziadostwo,do dziś mam w De.
Jak jechaliśmy przez Wietnam kupiłam bo miałam dziadowski kask i mi strasznie wiało no i dusiłam się od spalin.Ten kaganiec wytrzymał 1h po czym zerwał go wiatr i wylądował gdzieś w rowie.Takie to dziadostwo praktyczne.Komin 100x lepszy i chroni szyje,która mi zawsze na motorze przewiewa.
Komin czy chustę zawsze mam. To bardzo przydatne rzeczy w hostelach na plaży,transporcie,skuterze,do okrycia leżenia.Lekkie i mało miejsca zajmuje.