Dziecko po koronawirusie.
-
Czy ktos z Was zdecydowal sie nie miec dzieci z uwagi na zmiany, kryzys powirusowy? Ktos z Was o tym myslal? Jak zmienilo sie Wasze myslenie na ten temat? Jestem ciekawa opinii, chociaz wiadomo, ze sprawa jest indywidualna.
-
@Alicja zarządziłam celibat w domu jak się dowiedziałam,że wirus jest w spermie.Trza będzie jakoś przezimować te ciężkie czasy. Na całe szczęście są jeszcze sexshop-y
.
-
@anka Ja mam celibat od urodzenia haha. A obecnie semen retention zatem dzieci nie bede miec poki co bo nawet jakbym chcial to nie mam z kim
A co do przyszlosci to wielokrotnie sie zastanawialem czy warto wychowywac dziecko i w ogole miec je w obecnym systemie. Tyczy sie to edukacji, szczepien, kultury, religii a obecnie zblizajacej sie pelnej inwigilacji.
O covid sie nie martwie bo to sciema.p.s
Czy ten temat musial sie pojawic? Nie lepiej bylo napisac to w "pogaduszki"? -
@adrian1111 ja bym ścisła poślady i ruszyła jak najprędzej na łowy,dopóki wieść o koronie w spermie się nie rozniosła.
Jak już pisałam kobiety mogą zawsze zmienić orientacje,jest invitro.Cienko widzę wasz samczy los
.
-
@anka Kobiety kochaja samcow beta albo bad boy'ow. Obecnie jednak zniewiescialy Soy Boy jest w modzie.
-
@adrian1111 wirus korony może i ten podział zweryfikować
.
Kobiety nie takie straszne jak je malują.Nie ma co się ograniczać i korzystać z życia. -
@adrian1111 Nie znam kobiety, która by leciała na soya
więc to jest moda ale nie wśród ludzi, tylko właścicieli karteli zbożowych
-
Weźcie się wypchajcie z tym celibatem. Jedyna przyjemność w życiu - phiiiii
-
@Alicja Kryzys jest wywołany sztucznie, pod pretekstem super hiper strasznego wirusa, od którego choruje się bezobjawowo, a o jego obecności stwierdzić mogą tylko testy które mają sprawdzalność na poziomie rzutu monetą.
-
@anka Ale to nie na poważnie z tym celibatem?
-
@Anna
Na poważnie, na poważnie - widać po wypowiedziach.
(((bez obrazy ja żartuję))) -
@robertrobson
Czasem nawet ci, co wiedzą, o co chodzi, "chodzą na rękach" Ale faktycznie po @anka już powinnam wiedzieć, czego się spodziewać.
-
@Anna
Noooooo...... -
@Anna napisał w Dziecko po koronawirusie.:
@anka Ale to nie na poważnie z tym celibatem?
Trza się chronić i być otwartym na nowości
.
Jak tak dalej pójdzie to rokuje zanik męskiej części populacji. Na waszym miejscu już teraz zeszłabym do podziemia
.
-
@Anna Jak nie znasz???? Ja bylem dzis w miescie i grzeczne chlopaczki z nienaganna fryzurka, okularkami, brzuszkami w roznych rozmiarach, cycuszkami jak u kobiet sobie spaceruja z kobietami niejednokrotnie w towarzystwie dzieci.
-
@adrian1111
Tylko to raczej "grill boy" a nie "soy boy"
Chociaż..................... -
@robertrobson Ciezko ich rozruzniac. Zreszta dla mnie to wszystko syf. Bo jesli facet nie potrafi zadbac o swoj wyglad to nie facet. Bo dbanie o ciuszki, gadzety i perfumy czy o auto nie czyni z samca mezczyzny.
-
@adrian1111 w Polszy chłopy nawet jak zapuszczone to przynajmniej widać, że to chłopy.W Tajlandii czy na Filipinach nie masz już takiej pewności.Faceci w Europie i tak są o niebo bardziej męscy i zaradni od tych azjatyckich kukiełek.Poza tym wiadomo,że pewne narzydy też mają większe...Kobiet i na świecie od liku,na 100 % jakaś znajdziesz
.
-
@anka Mysle ze juz o tym pisalismy kiedys na czacie... :]
-
@adrian1111 Scenariusz najczęściej wygląda tak, że chłop przestaje jeść mięso, bo narzeczona wege i on też chce mieć dobre serce, a potem z kawała faceta, którego kobieta poznała na początku, robi się takie biedaczysko z koczkiem.
Ci z cyckami to od sojowego mleka.Nie znam kobiety, która by poczuła to coś wobec tych facetów na tym etapie. Inna sprawa, jak jest u takich kobiet z hormonami. Muszą je mieć ona i on, żeby była mowa o chemii. Inaczej chemia jest tylko w sojowym burgerze