Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Anty mięsne propagandy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

K

Nigeria:Bill Gates zaproponował łapówkę House of Reps 10 milionów dolarów za szybkie przyjęcie obowiązkowej ustawy o szczepionkach - twierdzi CUPP

Koronawirus
    2
    5
    49
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • anka
      anka last edited by

W poniedziałek Koalicja Zjednoczonych Partii Politycznych (CUPP) zarzuciła, że ​​przechwyciła raport wywiadu, że przywódcy Nigerii w Izbie Reprezentantów byli gotowi uchwalić obowiązkową ustawę o szczepionkach bez poddawania jej postępowaniu legislacyjnemu.

https://dailypost.ng/2020/05/04/bill-gate-offered-house-of-reps-10m-bribe-for-speedy-passage-of-compulsory-vaccine-bill-cupp-alleges/

gioconda 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • gioconda
        gioconda @anka last edited by

@anka grubo, jeśli to prawda to pewnie te łapówki w całej Europie dał

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • anka
          anka last edited by

„Macie kłopoty” - Koalicja grozi nigeryjskim prawodawcom popierającym ustawę o chorobach zakaźnych.
          -jednym słowem w Nigerii zawrzało

Cyt."​Afryka nie może i nie będzie poligonem doświadczalnym dla żadnej szczepionki.

Pytamy, dlaczego Nigeria wykazała zainteresowanie wykorzystaniem swoich obywateli jako świnek morskich bez odpowiedniego protokołu, uwrażliwienia i edukacji? Obawiamy się, że tajny sposób prowadzenia tego całego programu uderza obywateli w spisek mający na celu zagranie naszym życiem i wyrządzenie nam krzywdy."

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • anka
            anka @gioconda last edited by

@gioconda też tak przypuszczam, nasze europejskie sprzedajczki jednak są gorsze od skorumpowanej Afryki bo żaden pary z ust, widziałeś ten filmik, który wrzuciłam o CBS.Kurcze nie mogę spać ostatnio bo nagle takie rzeczy mi w rzece wpadają😔.

gioconda 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • gioconda
              gioconda @anka last edited by

@anka ja ci powiem szczerze że od jakiegoś tygodnia nie oglądam tych wszystkich rzeczy lub tylko tak pobieżnie, bo mam juz głowę tak tym wszystkim przemęczoną, że czasami wolę sobie trochę odpuścić i mieć mnie nerwów, bo i tak wiadomo na czym to wszystko stoi - $$. Może to efekt wyparcia? Chociaż nie wypieram tego z głowy, nie mówię sobie, że tak nie jest, bo jestem pewny, że jest ale po prostu, "czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować".

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • 1 / 1
              • First post
                Last post