Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Anty mięsne propagandy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

Użytkownicy Online

J

CÓRKA KASI KOWALSKIEJ nie miała koronawirusa!!

Koronawirus
    5
    11
    159
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • anka
      anka last edited by anka

"Kilkukrotny test tego nie potwierdził"

Pobytem w szpitalu Oli Kowalskiej od kilku tygodni żyła nie tylko jej rodzina, ale też fani jej matki, którzy martwili się o stan 23-latki. W mediach podawano, że dziewczynę hospitalizowano z powodu koronawirusa, a Kasia Kowalska nie dementowała informacji. Teraz okazuje się, że doniesienia o zarażeniu Oli COVID-19 nie były prawdziwe.

https://www.gala.pl/artykul/corka-kasi-kowalskiej-nie-miala-koronawirusa-kilkukrotny-test-tego-nie-potwierdzil-200504025128?fbclid=IwAR2aYr21djCAmgo7njOMegOTtvlwWMmi3eNpT9nxYWYdE9tlEV6iObm8KVw

https://www.telemagazyn.pl/artykuly/ola-corka-kasi-kowalskiej-nie-miala-koronawirusa-zaskakujace-doniesienia-w-sprawie-jej-pobytu-w-szpitalu-81641.html

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • gioconda
        gioconda last edited by

Czego te gnidy nie zrobią dla publiczki.

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • anka
          anka last edited by

Dla przypomnienia nagranie Kowalskiej,które krążyło po sieci🤬

E 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • baku
            baku last edited by

Kłamstw medialnych ciąg dalszy.. 🙂 I to nie pierwsze.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • anka
              anka @gioconda last edited by

@gioconda prawda, celebryci i ich parcie na szkło

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Nina
                Nina last edited by

Spodziewałam się podobnego obrotu sprawy.
                Być może dlatego, że nie widziałam relacji bezpośrednio, nie interesowałam się, nie widziałam filmów, fotografii i innych, wpływających na emocje rzeczy, ale od początku w to nie wierzyłam. O rzekomym koronawirusie córki K. Kowalskiej dowiedziałam się podczas jednej z kłótni z bliskimi, kiedy wyciągnięto ten argument niczym asa z rękawa, że niby to da mi do myślenia.

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • anka
                  anka @Nina last edited by anka

@Nina to masz teraz kontrargument.Ja mam to samo w mojej rodzinie, na szczęście mieszkam sama, wiec jestem od nich niezależna i po prostu zerwam relacje.Nigdy w nich jakiegoś poparcia nie miewam wiec mi to przyszło stosunkowo łatwo.

Nina 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • Nina
                    Nina @anka last edited by

@anka
                    ja też mieszkam sama 🙂 ale kontaktu nie uniknę (i nie chcę unikać, cieszę się że ich mam!) sam mnie znajduje ;D
                    i martwią się o mnie że taka oczadziała jestem, więc mimo ostrzeżeń by unikać drażliwych tematów nadal im się wymyka

PS: w ogóle dzięki za nowe ciekawe info, z tej papai i kozy to się uśmiałam ❤

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • anka
                      anka @Nina last edited by

@Nina ja nie mieszkam w rodzinnym domu praktycznie od 15 r.ż .Przez 4 lata mieszkałam w internacie, nie było wtedy telefonów, moja rodzina ani razu do mnie w tygodniu nie zadzwoniła.Także łatwo mi było wyjechać zaraz po szkole.Teraz byłam 1.5 roku w podróży.Mam 5 rodzeństwa, jedynie SMS na urodziny dostałam, ale wszem i wobec rozgłaszali jak to się martwią i, że ich do grobu swoim zachowaniem doprowadzam.Zapytani gdzie obecnie jestem nie potrafili nawet podać kraju w którym byłam choć wszystko na bieżąco opisywałam na Facebooku.

Nina 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Nina
                        Nina @anka last edited by

@anka
                        o fak, teraz mi głupio trochę że poruszyłam ten temat - a raczej przykro, bo po tym co napisałaś, nie okazano ci wystarczająco zainteresowania; nie mówię o przeginaniu w drugą stronę, chodzi mi o takie zdrowe zainteresowanie rodziną, dzieckiem, przyjacielem itp

nie wnikam, nie osądzam

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • E
                          eshe @anka last edited by eshe

@anka to była dziwna akcja, apelowała by nie wychodzić z domu gdy jej córka rzekomo przez kwirusa prawie umierała, niedługo później było głośno o tym ,że dała tzw. blokowy koncert, podczas którego zachęcała ludzi do gromadzenia się pod sceną . Ludzie pisali, że jej córka wylądowała w szpitalu przez przećpanie - to plotki, nie wiem jak było , ona zasugerowała, że stan i hospitalizacja córki spowodowane były innym wirusem...Ważne, że wielu ludzi widziało jej rozpacz przez covida w tv, myślę że mały procent miał okazję zapoznać się ze sprostowaniem. "Bójmy się !!!" 😉 i chyba "kasa się zgadza"

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                          • 1 / 1
                          • First post
                            Last post