Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Anty mięsne propagandy

• Ucinają internet

Użytkownicy Online

J

Brazylia🇧🇷.Prezydent Bolsonaro, masowe mogiły i co ino.

Koronawirus
    10
    40
    608
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • anka
      anka last edited by anka

Brazylia kibicuje swojemu prezydentowi, że nie dał się zmanipulować.
      Tylko 3 kraje nie dały się wplatać w koronkowe maliny: Brazylia,Białoruś i Szwecja👏.

A N 2 Replies Last reply Reply Quote 3
      • A
        Anna @anka last edited by

@anka Prezydent Brazylii musi się nieźle nagimnastykować, bo ma przeciwko sobie prawie cały rząd. No i nagonkę światową. Zresztą jak pozostałe kraje.

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • anka
          anka @Anna last edited by

@Anna ma też na plecach oddech uzbrojonych karteli, a te raczej się nie tak łatwo podporządkują.
          Idzie odwilż, będzie dobrze,ja przynajmniej wiem gdzie uciekać, jakby co😉.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • A

@anka Hmmm. Myślę, że wszystko tak szybko się zmienia, że jeszcze różne rzeczy nas zaskoczą. Ale rozumiem, że dobrze mieć jakiś plan 😏

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • anka

@Anna ja jestem przeciwniczką planowania długodystansowego i na kompletnym spontanie żyje co sobie bardzo cenie, to tylko jedna z opcji😉

gioconda 1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • gioconda
                gioconda @anka last edited by gioconda

@anka też zawsze miałem takie podejście, a jak w tym roku postanowiłem sobie zrobić jakieś plany to zrobili szopkę z wirusem, to chyba jakiś znak xd

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • N
                  Natalia @anka last edited by

@anka ciekawym krajem do obserwowania jest także Tajwan, który jest wykluczony z WHO.

anka A 3 Replies Last reply Reply Quote 3
                  • anka
                    anka @Natalia last edited by

This post is deleted!
                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • anka
                      anka @Natalia last edited by

@Natalia rzeczywiście niestety ludzie,ktorzy tam byli i ich znałam poddali sie panice i wrócili.

• A
                        Anna @Natalia last edited by

@Natalia Pamiętam, jak 10 lat temu zbierałam informacje odnośnie masztów (a to jeszcze nie było nawet 3g zdaje się) i trafiłam na info o Tajwanie, w którym pousuwano całe mnóstwo sprzętu, po tym jak wykazano wzrost zachorowalności na raka u dzieci.
                        Ciekawe, jak jest tam teraz w tym temacie. Belgia i Szwajcaria podobno dały bana na 5g.

Ariadna More Gwynbleidd Kreutzen 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • Ariadna More
                          Ariadna More @Anna last edited by Ariadna More

@Anna Ja się naszukałam o tej Szwajcarii, ale zdaje się że nie jest to prawda (szukałam po niemiecku, nie znam innych języków urzędowych tego kraju). Znalazłam taką mapkę: https://map.geo.admin.ch/?topic=funksender&lang=de&bgLayer=ch.swisstopo.pixelkarte-farbe&layers=ch.bakom.mobil-antennenstandorte-5g,ch.bakom.radio-fernsehsender,ch.bakom.mobil-antennenstandorte-gsm,ch.bakom.mobil-antennenstandorte-umts,ch.bakom.mobil-antennenstandorte-lte&catalogNodes=403,408&layers_visibility=true,false,false,false,false&E=2664470.13&N=1192383.35&zoom=2
                          która pokazuje, że mają tego już całkiem sporo (wg jednego źródła są zaraz po USA pod względem liczby anten).
                          https://www.nzz.ch/wirtschaft/das-angebliche-fake-5g-koennte-sich-als-politisches-handicap-erweisen-ld.1539064 Nie wiem na ile wiarygodna jest ta strona, ale jest napisane, że w grudniu 2019 anten było 660, a po nowym roku już 2300. Z tym że nie dostawiano specjalnie nowych, ale stare 3g i 4g zostały przeprogramowane. Jest też napisane że przeciwnicy cieszyli się z zablokowania 98% nowych inwestycji tego typu, a Swisscom zrobił im taką niespodziankę.
                          Optymistycznym akcentem jest to, że normy w Szwajcarii są dużo niższe niż w Europie, więc Swisscom nie zaszaleje na tych antenach, a wprowadzenie tej technologii na dobre, może się sporo opóźnić.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • Gwynbleidd Kreutzen
                            Gwynbleidd Kreutzen @Anna last edited by

@Anna NIE dały bana. Mieszkam w Szwajcarii, 5 g tutaj już jest co prawda w powijakach ale jest. Jutro przychodzi do mnie miernik więc będę jechać do najbliższego masztu i zmierzę z ciekawości jakie to są wartości.

E 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • A
                              Anna last edited by

@anka Z ciekawości szperałam dziś w poszukiwaniu jakichś brazylijskich vlogów (i tak nie znam portugalskiego), i widzę, że podobna taktyka medialna, co u Włochów...

https://www.o2.pl/artykul/brazylia-spycharki-kopia-masowe-groby-sceny-jak-z-horroru-6503387928209537a

anka 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • anka

@Anna napisał w Brazylia kibicuje swojemu prezydentowi, że nie dał się zmanipulować.:

https://www.o2.pl/artykul/brazylia-spycharki-kopia-masowe-groby-sceny-jak-z-horroru-6503387928209537a

a czytałaś komentarze pod tym artykułem.Nie wierzę w ani jedno słowo. Jak coś znajdę na temat Brazylii to się odezwę.

anka A 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                • anka
                                  anka @anka last edited by anka

@anka napisał w Brazylia kibicuje swojemu prezydentowi, że nie dał się zmanipulować.:

@Anna napisał w Brazylia kibicuje swojemu prezydentowi, że nie dał się zmanipulować.:

a czytałaś komentarze pod tym artykułem.Nie wierzę w ani jedno słowo. Jak coś znajdę na temat Brazylii to się odezwę.

To zapewne stąd pochodzą te zdjęcia trzeba sprawdzić czy nie są zmanipulowane i co tam się na prawdę dzieje w tej Brazylii.Niestety nie mam nikogo tam na miejscu.

• A

@anka napisał w Brazylia kibicuje swojemu prezydentowi, że nie dał się zmanipulować.:

Tez nie wierzę, dlatego mówię, że czuję w tym powtórkę w Włoch.
                                    Brazylia w przeciwieństwie do Szwecji jest w ONZ, więc to wiele tłumaczy...

• anka

@Anna kurcze szukam i jedyne co znalazłam to, to ze prezydent jest przeciwny lockdown, a gubernatorzy wprowadzili sobie własne restrykcje.

Podejrzewam, że zostali najzwyczajniej przekupieni.

Powariowali bo nawet stadiony przerobili na szpitale w większości materiałach widać tylko slamsy i organizacje.Nie dobrze.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • anka
                                        anka last edited by

Dziury zostały wykopane...pytanie tylko dla kogo bo stoją puste.
                                        Sao Paulo,Brazylia.

• anka
                                          anka last edited by anka

A tak wyglada sytuacja w słynnym Manaus:

Koronawirus to farsa głosi tytuł tego nagrania. Zobacz zdjęcia z cmentarza i przeczytaj opis filmu‼ ️

Tłumaczenie opisu filmu:

Cała prawda o nieodpowiedzialnych gubernatorach (również z Manaus).

Co dzieje się w Amazonii: Gubernatorzy specjalnie pozwalają na gromadzeni zwłok w chłodni by zakopać je potem na raz, aby media mogły je sfilmować.

Ta totalna i absurdalna kwarantanna wywołuje chaos i jest wyłącznie polityczna. Lekarze nie są zgodni co do jej skuteczności. Jest kilku poważnych LEKARZY, którzy odradzają tę całkowicie absurdalną kwarantannę.
                                          Zakłamani politycy chcą chaosu w BRAZYLII.
                                          Zadbamy sami o siebie, nie tracąc wolności i nie ulegając manipulacji.

Wyłącz telewizor‼ ️
                                          Oglądaj doskonałe kanały YouTube, które są zaangażowane w PRAWDĘ, bez sensacji i z WARTOŚCI CHRZEŚCIJAŃSKICH (wystarczy kliknąć link pod każdym kanałem):

Dziennikarz ALEXANDRE GARCIA (ex-GLOBOLIXO). Krótkie filmy:
                                          https: //www.youtube.com/channel/UCiti ...

BEZPŁATNY WTOREK. Prawdziwe informacje. Dłuższe filmy.
                                          https: //www.youtube.com/channel/UC7qK ...

KRYTYKI NARODOWE, gazeta codzienna. Dłuższe filmy.
                                          https: //www.youtube.com/channel/UCSUt ...

Analityk polityczny FERNANDO MELO. Dłuższe filmy.
                                          https://www.youtube.com/user/visaomacro

DANIEL LOPEZ, dziennikarz, teolog, pr i nauczyciel. Krótkie i średniej długości filmy.
                                          https: //www.youtube.com/user/daniel43 ...

RÓWNOLEGŁY BRAZYLIA, nacisk na edukację. Spektakularna seria o BRAZYLII.
                                          https: //www.youtube.com/channel/UCKDj ...

Jeden z komentarzy:
                                          Otwarte społeczeństwo to globalna aborcja George Soros ... minas gerais, otwórz oczy! Nie ufam temu, to wielkie oszustwo!

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • A

@anka Pierwsze trzy linki i ostatni już niedostępne.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post