Popularne Tematy
Użytkownicy Online
PROTESTY W USA | Ludzie na ulicach w całych Stanach Zjednoczonych protestują przeciwko Tyranii.
-
-
@Andy-Choinski
brawo Ameryka, a w Europie terror milicyjny pomimo protestów. W Niemczech przymierzają się ostro do cenzury fake news-ów to samo w Polsce. Czechy mają zamiar na rok zamknąć granice.
-
@anka FAKE NEWS wymyślił i zarezerwował prawo do jego używania prezydentowi Trump i, take igrają z ogniem, większość Europejskich mediów głównego nurtu to własnie liberalno-lewacki FAKE NEWS.
-
A jakże. U nas tak prędko nie będzie. Ludzie w stanach są nauczeni wyrażania swojego zdania, niezależności, obrony praw. Nasz spadek po komunie to BMW bierny mierny wierny. Nie lubię generalizowania ale w masie tacy jesteśmy. I ciężko tu mieć pretensje do kogoś, całe wieki takiej poddanczej tresury. Ja tam jednak podziwiam te stany pod tym względem
-
Ok. Jak juz jest ten temat to KTO z tego forum jest chetny dolaczyc pewnego dnia do wkurwionych ludzi z calego kraju w jakims ogromnym protescie np. w Warszawie? A jak bedzie potrzeba to zawalczyc z milicja...
Bo ja chetnie. -
No ten moment to pewnie nie będzie za dużo ochotników. Kaganiec poluzowany także ludzie "zadowoleni"
-
@bibianna podoba mi się twoje określenie BMW.Moim zdaniem w obecnej sytuacji świetnie pasuje jako określenie rowniez tego producenta aut.Od czasów koronki przestawił się mianowicie na produkcje maseczek🤬.