Ma ktoś z was ziomale jakis materiał lub wiedze dotyczacy certyfikatu uzyskanym po szczepieniu dzieki ktoremu bedzie mozna wyjechac na wakacje . Wiadomosci podobna byla w radiu w USA szczepieniu
-
Ma ktoś z was ziomale jakiś materiał lub wiedzę dotyczący certyfikatu uzyskanym po szczepieniu dzięki któremu będzie można wyjechać na wakacje . Wiadomości podobna była w radiu w USA , ale nie mogę znaleźc
-
@FrankDux Nic mne nie wiadfomo. Ja wiem, że nie moge się szczepić, tak jak bym chciała
:))))
co mc kroplówka na sm i tyle. -
To są te szumne zapowiedzi billa gejtsa?
Certyfikat szczepienia = możliwość podróżowania? Gdzieś o tym czytałam, postaram się znależć i wkleić...
-
-
Jeżeli Trump szybko nie zrobi porządku z who i organizacjami gejtsa, to mamy przerąbane...
Czy możesz napisać kiedy dokładnie podawano tę informację w amerykańskim radiu? -
@MichalinaMar Bill Barr, Attorney General, nie polubił pomysłu Gates'a ze względu na naruszanie wolności osobistej. Oby to coś dało
https://www.dailywire.com/news/ag-barr-on-bill-gates-wanting-digital-vaccine-certificates-im-very-concerned-about-slippery-slopeAG Bill Barr says: "I’m very concerned about the slippery slope in terms of continuing encroachments on personal liberty."
-
@Ariadna-More dziękuję za link, zabieram się za lekturę.
-
Jak zwykle Amerykanie ratują sytuacje. Gdyby nie oni mielibyśmy to gowno na całym świecie zapewne. A gatesa zaczynaja rozpracowywać wiec miejmy nadzieje ze skończy tam gdzie jego miejsce.
-
@Palma a co jeżeli Trump, lub to Qanon całe to tylko taki koń trojański, by zmylić ludzi, że mają rycerza, który staje w ich obronie, ale jak dojdzie co do czego to rycerz okaże się wrogiem? Może Trump gra pod publiczkę, by nas zmylić?
-
@gioconda napisał w Ma ktoś z was ziomale jakis materiał lub wiedze dotyczacy certyfikatu uzyskanym po szczepieniu dzieki ktoremu bedzie mozna wyjechac na wakacje . Wiadomosci podobna byla w radiu w USA szczepieniu:
@Palma a co jeżeli Trump, lub to Qanon całe to tylko taki koń trojański, by zmylić ludzi, że mają rycerza, który staje w ich obronie, ale jak dojdzie co do czego to rycerz okaże się wrogiem? Może Trump gra pod publiczkę, by nas zmylić?
To go Amerykanie rozlicza. Zobacz co się dzieje w Stanach. Masowe protesty.
-
@Palma będą chcieli to ich zamkną tak jak prawie całą europę pod groźbą zastrzelenia etc.
-
@MichalinaMar Dziekuje