Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Plandemia, trzymajcie się krzeseł
-
Trzymajcie się wszyscy, zwłaszcza ci, którzy drwili, mówili o spiskoriach, posłuchajcie tego i odpowiedzcie:
Na jakiej podstawie, min zdrowia wyciąga tak daleko posunięte wnioski, skąd założenie, że potrwa to kilka miesięcy, a nawet 1,5 roku, na jakiej podstawie? Gdzie są dowody, gdzie badania, opinie naukowe wirusologów potwierdzające, że jest jakieś zagrożenie. Szykują się do szczepień.
Popatrzcie na twarz. -
Rumcajs przemówił i najwyraźniej się przeblaknął.
Kwintesencja absurdu z ministrem zdrowia w roli głównej. Najwyraźniej się chłop przez te wszystkie machloje z testami pogubił albo najzwyczajniej przeblaknął.Cyt.”Jakbyśmy mieli populację 30 milionową przetestowaną zgubilibyśmy prawdziwie dodatnie wyniki w ogromnej rzeszy prawdziwie dodatnich”...
czyż by było to przyznanie się do winy, że te wspaniale testy dają wyniki fałszywie pozytywne?
https://m.demotywatory.pl/4991634/Co-to-sa-falszywie-dodatnie-testy-na-koronawirusa-
-
@anka no to wiemy kto pierwszy na odstrzał , jak myślicie na jaką placówkę go wyślą. Mongolia?
-
@piotr196913 jak wiesz mam chody w Mongolii
,zimy są tam ciężkie. Podejrzewam nie pociągną by tam za długo
.
-
@anka oj nie doceniasz rudzielca! Przeciez on 11 dni nie spał! bo myslal jak uratowac swiat! to w mongolii by nie dał rady?
-
@Cynamon napisał w Plandemia, trzymajcie się krzeseł:
@anka oj nie doceniasz rudzielca! Przeciez on 11 dni nie spał! bo myslal jak uratowac swiat! to w mongolii by nie dał rady?
podobno kobiety tam są bardzo gorące, to może by go jakaś do swojej jurty przygarnęła
.
-
@anka A kto by chcial takiego grzyba?
-
@adrian1111 zawsze to jakaś odmiana
,myślisz że kobiety w tych stronach są aż tak wybredne?
-
@anka Ja mysle ze preferowaly by koze lub inne mongolskie zwierze pociagowe niz jego
-
@adrian1111 z autopsji wiem, że rudemu nie łatwo w życiu ;).Z drugiej jednak strony to ludziska się boją człowieka i ma się spokój
.
-