ciekawe co nam dzisiaj odpierniczą. jak myślicie 😄
-
jak w temacie
-
Wprowadzą nakaz zakrywania nosa czerwoną piłeczka i malowania twarzy na biało.
-
-
A ja mysle z przerazeniem ze gdy juz nas okoduja to wprowadza przymusowe stosowanie sie do piramidy zdrowia.To juz ludzie beda idealnymi niewolnikami.
Zero smalcu, jakies przetworzone mieso, zero jaj itp. Oczywiscie wszystko dla naszego dobra bysmy byli zdrowi. No i walna nam "badania" o zlym tluszczu, kaloriach, cholesterolu, zawalach, rakach itp.
Pelna kontrola kazdego aspektu zycia. -
@adrian1111 wiesz. ja wychodzę z założenia że najlepiej tutaj będzie udawać głupiego. stanąć z boku i obserwować co się dzieje. adoptować się do sytuacji. zabezpieczać przed kryzysem. moim zdaniem to wszystko tak na prawdę przyniesie nam plusy. ta głupsza część robiona w jajo po prostu zemrze. zostaną tylko ci co się do tego przygotowali. i potem oni zrobią faktyczny rozpierdol
-
@vibo ja jestem tak wkurwiona od wczoraj, że aż mnie nosi. Co nam dzisiaj odpierdolą? Już się kurwa doczekać nie mogę co wymyśli ta banda baranów i stado przytakujjacych owiec.
-
@vibo robicie jakieś konkretne zapasy?
-
@Natalia ja to głównie robię zapasy kiełbasiano-przetwowowe
no i magazynuję również wodę. bo o tym akurat nie widziałem żeby ktoś mówił a to przecież jest podstawa. co dziś się wydarzy to nie wiem. mój strzał to powtórka ze smoleńska albo jakaś podobna szopka
-
@vibo Czy jakieś nowe obostrzenia się dzisiaj szykują czy o co chodzi?
-
Po swietach jest OBOWIAZEK chodzenia w masce
-
@adrian1111 niekoneicznie w masce, mówili, że jest obowiązek zakrycia twarzy, ale można np, chusteczką lub szalem.
-
@vibo co sie ma dzisiaj wydarzyć? skąd to info
-
@nomeoolvides przecież napisałem wyżej że nie wiem.
swoją drogą odnośnie zakrywania twarzy zakupiłem sobie adekwatną do sytuacji maseczkę
-
Pytanie postawione w tytule wątku zadałam sobie jeszcze na jesieni, gdy spółdzielnia przysłała mi informację, że nie tylko zarządzają nakaz segregowania śmieci z iście aptekarską dokładnością, ale wprowadzą monitoring (tak, już jest zainstalowany we wiacie śmietnika). Myślałam sobie wtedy: nie no, oto właśnie MontyPajton jakiś odpierdziela się na moich oczach. To się nie dzieje. To nie może być prawdziwe. A jednak!
Od tamtej pory, wzmocnionej przez ostatnie wydarzenia, spodziewam się już kurna wszystkiego. Na przykład zarządzą obowiązkowe badania na świrusa i jeszcze każą za to płacić.
Wszystkie dystalne fragmenty ciała opadają na to co się ostatnio odpieprza.
-
Ja nie będę chodzić w żadnych maseczkach. Nawet Baranminister Zdrowia z tego szydzi.
-
@Natalia to długo już tym ministrem nie będzie
-
@Natalia
Ty się ciesz z samej maseczki i rękawiczek póki możesz, bo jeszcze kombinezon przeciwchemiczny dowalą. -
Jak dobić gospodarkę pod pretekstem... już sam nie wiem czego.
-
Ja mysle ze po szczepionkach stracimy resztki swojej swiadomosci i mozliwosc odczuwania jakichkolwiek emocji. Bedziemy wszyscy wierzyc w jedno bostwo wymyslone przez rzad swiatowy i bedziemy chodzic jak roboty. nie bedzie przestepst ani zla na swiecie ale tez nie bedzie smiechu i strachu . Czyli nie bedzie niczego.
Nie no moze to ze wczoraj ogladalem Equilibrium -
@damian123497 to jest nawet w biblii wszystko zapisane
trzeba tylko połączyć kropki i zrozumieć jak genialnie to wszystko jest zaprojektowane