Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

E

Imigranci, koronawirus to przykrywka dla zamknięcia granic?

Koronawirus
    8
    15
    85
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      Natalia last edited by Natalia

Zaczęłam coś czytać o tym, że na początku marca Turcja otworzyła granice (?), co sprawiło, że napłynęła nowa fala imigrantów do Europy. Czyżby koronawirus był tylko przykrywką, dla pozamykania granic i bronienia Europy przed nawałem uchodźców? Mądrzy ludzie - macie jakieś przemyślenia? Piszcie, ja nie czytałam za dużo na ten temat.

https://www.dw.com/pl/jak-koronawirus-wzmacnia-twierdzę-europa/a-52950038

C gioconda L 3 Replies Last reply Reply Quote 0
      • C
        Cynamon Patroni @Natalia last edited by

@Natalia Napewno nie bo wszyscy sie pozamykali. Ale ten temat imiigrantów jest teraz wazny. Juz to widac u niemcow jak muslimy maja wiecej praw. Atmosfera sie zagęszcza mocno w Berlinie. Osobiscie to sprawdzam wiadomosci i czekam kiedy to wybuchnie.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          Matti last edited by

Nie wiem gdzie, ale pisali, że w obawie przed wirusem, imgranci płacą 6tyś euro, by móc się dostać na ponton, który pozwoli im ewakuować się z powrotem, z Europy, do Afryki, tak siem bojom😆

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • gioconda
            gioconda @Natalia last edited by gioconda

@Natalia prędzej bym był skłonny powiedzieć, że zamknęli Europejczyków, by naściągać po cichu imigrantów i nikt tego przypadkiem nie zauważył.

N S 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            • N
              Natalia @gioconda last edited by

@gioconda "zmarnieli"?

gioconda 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • C
                Cynamon Patroni @Matti last edited by

@Matti 😂 😂 😂 😂 😂 no to zaraz bedzie po 10tys jak europejczycy beda im zabierac miejsca

• gioconda
                  gioconda @Natalia last edited by

@Natalia miało być zamknęli, już poprawiam

N 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • S
                    Szyszynka91 @gioconda last edited by

@gioconda Też się nad tym zastanawiałam. Podobno od UE dostaniemy dużo kasy dla "przedsiębiorców". Dlaczego UE miałaby wspierać aż tak bardzo Polskę skoro wszędzie jest kryzys? Może to kasa za przygarnięcie uchodźców?

? 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • N

@gioconda hahaha a to też ciekawe 😄 Ale przecież obcokrajowcy nie mają teraz wstępu przez granicę, chyba do każdego kraju na świecie. Wjazd mają tylko "swoi". Czy źle mówię?

gioconda 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • gioconda
                        gioconda @Natalia last edited by

@Natalia imigrant nie prosi o wjazd, więc nie wiem czy to dobre porównanie, w końcu oni są "w potrzebie, bez domu" itd.

N 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • N

@gioconda swoją drogą muszą mieć w tych obozach teraz przekichane. Jak tam działa kwarantanna? Oglądałam niedawno reportaż od laski z Globstory i to w jakich oni warunkach w co niektórych obozach koczują to porażka. I wg tego reportażu są wsród nich normalni ludzie, którzy są wykształceni i chcą pracować i żyć w godnych warunkach. Większość to raczej cwaniaczki i daj daj daj.

• ?
                            A Former User @Szyszynka91 last edited by

@Szyszynka91 "Dostaniemy" niewielką część pieniędzy, które im najpierw wpłaciliśmy.

• anka
                              anka last edited by

Sytuacja w ośrodkach dla uchodźców w Niemczech z dn.19.03.20.
                              „Rzecznik Federalnego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych potwierdził kilka przypadków zarażenia wirusem korony w ośrodkach dla uchodźców w Niemczech.Odnotowano 13 potwierdzonych zakażeń w sześciu lokalizacjach w czterech krajach związkowych i 31 podejrzanych przypadków w czterech lokalizacjach w trzech krajach związkowych.„

http://www.neues-deutschland.de/artikel/1134469.corona-fluechtlinge-abstand-halten-unmoeglich.html

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • L
                                lisu206 @Natalia last edited by

@Natalia Natalio, bliżej. Gdynia, Senaline, Kar;lskrona płd Szwecji byłam tampolecam. Mozna wejsc na prompopłynac zejsc w Karlskromie i zyć...:)))

Co prawda wczoraj przeczutałam o 500 zarazonych, ale czy przetestowanych tego nie napisano..., a szkoda no i z jakiego regionu Szwecji teznie.

Norwegia tak moga przyleciec, ale Ci, którzy tam pracuja, maja rezydenture.

Pozdrawia

gdynianka, wciaz na banicji w W.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • L
                                  lisu206 @lisu206 last edited by

@lisu206

https://www.stenaline.pl/do-szwecji?ds_rl=1262473&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Stena Line - Brand&utm_content=stena line&gclid=CjwKCAjw7LX0BRBiEiwA__gNw9D7fuT-pg5i4CgDYhGma1lU9kiFrIxPkxKyU6OSjzBmRAxrS6w90hoCqD0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• 1 / 1
                                  • First post
                                    Last post