Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

Szukam osób do biznesu | nieszablonowe myślenie | mastermind

Świat Finansów
    11
    14
    190
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      Natalia last edited by

Siema ziomale,
      szukam kreatywnych i otwartych głów do rozkręcenia całkiem nowego biznesu w tych czasach.

Znacie mnie mniej więcej, więc będę się streszczać i póki co mega krótko:

BRANŻA: architektura/projektowanie wnętrz/wizualizacje/animacje/grafika/strony www
      CO JA OFERUJĘ: kreatywność, pomysłowość, moją mocną stroną jest umiejętność wprowadzania struktur w chaosie, wdrażanie skutecznych systemów optymalizacji swojej pracy
      CZEGO OCZEKUJĘ: przedsiębiorczość, zdecydowanie do działania, nieszablonowe myślenie, kreatywność, dobrze jeśli ogarniasz kwestie prawno-podatkowe, "w kupie siła" 👍 🤙

Jak ktoś jest zainteresowany jakąś kooperacją albo chociażby kreatywnym mastermindem z różnych branż, to dajcie znać.

? Czeko L 3 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Aurea
        Aurea last edited by

Jestem w trakcie robienia mgr z architektury na PG, inż. arch. skończyłam na PWr. Ciekawa jestem, co masz do zaoferowania 😉 Mogę przesłać portfolio i CV

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • ?
          A Former User @Natalia last edited by

@Natalia mogę pojechać z hydrauliką i elektryką o klimie nie wspominam😁

• A
            AnnaM last edited by

Ciekawe, ciekawe jakie to biznesy 🙂 Jestem architektem tyż.

• N
              Natalia last edited by Natalia

Działam już online ale myślę o czymś grubszym. Mam jakieś różne pomysły na rozwijanie się w internecie i teraz czuję się potrójnie zmobilizowana, ale liczę może na jakąś burzę mózgów w obecnej sytuacji gospodarczej i na kreatywne osoby, z którymi, być może, udało by się połączyć siły. W którą stronę pójść, żeby mieć zlecenia, może spróbować przewidzieć jak będzie wyglądał rynek arch.-bud. za jakiś czas i już się ukierunkować z jakimś pomysłem.

Może ktoś w ogóle nie związany z architekturą ma jakiś feedbeck dla architektów, ot taka zagwozdka umysłowa na kwarantannie 😉 Z jakich usług architekta czy projektanta wnętrz chciałbyś skorzystać w okresie kryzysu, o ile w ogóle 😅 Może jakiś ebook albo kurs online by Cię interesował (rzucam na szybko "małymi" pomysłami: np jak odnowić wnętrze niskim kosztem albo jak dobierać do siebie kolory albo na co zwrócić uwagę jeśli chcesz wystartować z budową domu)? Jest duże pole do popisu.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Ola Be
                Ola Be last edited by

hej, człowiek od wizualizacji się kłania, jestem po scenografii też 😉

• myhh
                  myhh last edited by

Hej 🙂 też jestem architektem, studia robiłam w Polsce i Niemczech. Pracowałam też jako freelancer 🙂 chętnie wzięłabym udział w jakimś kreatywnym projekcie, niekoniecznie związanym stricte z architekturą! 🙂

Kamila

• Czeko
                    Czeko @Natalia last edited by

@Natalia jestem grafikiem nie wiem jak możemy sie skontaktować prywatnie 😁 ale robie i animacje i grafiki dla. Mediów i do druku.

• damian123497
                      damian123497 last edited by

Fotograf here, robilem tez wnetrza. Wizytuje Polske 4 razy do roku jak chcecie fotki to piszcie

• Z
                        zupa last edited by zupa

UX designer na pokładzie 😉
                        Nie wiem czy w ogóle cokolwiek przydatnego wniosę dla was (bo mogę pomóc ze stronami), ale bardzo chętnie się czegoś nauczę i zrobię jeśli chodzi o animacje czy grafiki czy wizualizacje.

• N
                          Natalia last edited by Natalia

Super, że piszecie 😀 Taka ziomalowa jakość usług to z pewnością byłaby petarda! Otwieramy na Ziomalum innowacyjny Dział Kreatywny? 😁 Zawstydzimy całą Polskę pomysłowością, Chińskie fabryki nam nie dorównają i opracujemy lepszą Konstytucję Pracy niż Trampowi mogłoby się przyśnić!

• L
                            lisu206 @Natalia last edited by

@Natalia mgr prawa , 10 letnie dosw w egzekucji naleznosci, od pracy u komornika po...dane osobowe...

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • L
                              lisu206 @lisu206 last edited by

@lisu206 a i prawo pracy,
                              🙂 mniam
                              🙂

• Arnuphis
                                Arnuphis last edited by

Biznes biznesem.. w kwestii rozwoju. Polecacie nauczycieli, którzy sprzedają kursy? Czy jednak można odpuścić sobie. Sama wiedza w internecie jest i szukam. Uczę się wielu rzeczy lecz kwestia jest aby zebrała wiedzę od sprawdzonych osób w sprawie tworzenia i zakładania firmy/biznesu.
                                Ktoś ma zdanie na temat Mateusza Grzesiaka, Kołcza Majka itp?

• 1 / 1
                                • First post
                                  Last post