Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

B

Magda Detox o Ortoreksji i Aga in America

(Dietowo) Ex Wegany
    4
    5
    34
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      Palma Patroni last edited by

Saplement kłin przemówiła!

Monika 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • Monika
        Monika @Palma last edited by

@Palma całkiem ogarnięte wideło z takiej strony nikt Agi nie rozpracowywał, zgadza się i nawet pomijając jej zapędy socjopatyczne, natomiast ortoreksja jeszcze słabo badana wychodzi, ale wobec obsesji wegan dobrze że ktoś zdefiniował, ale i carniworizm obsesyjny to też to samo, Alę wątpię żeby niedobory powodował, dlatego warto się niezafiksowywać Na niczym, tylko oglądałam krulową detoxu tu na telefonie i aż prosiło się o przyspieszenie, aha i zapomniała wspomnieć że miała symptomy ortoreksji z tym łoczyszczaniem, ale po jej historii z rakiem i chemią można chyba jej wybaczyć, bo i uczy się i zmienia zdanie.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • N
          Nahtalie last edited by

Jak dla mnie Magna w niektórych kwestiach robi postępy i widać ze ona chce się rozwijać. Ma tam swoje np. odnośże wrażenie że ona by chciała w Polsce robić Wielkie interesy, wolno jej 🙂 . Co do "diagnozy-analizy Agi to przygotowała sie dobrze z argumentami i coś czuje że ona tego tematu nie skończyła tylko dalej będzie drążyć.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • N
            Natalia last edited by

Monika 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • Monika
              Monika @Natalia last edited by

@Natalia właśnie oglądałam i po tym filmie ją ponownie zasubskrybowałam i przybiła jej piątkę za stwierdzenie „ rosyjska ruletka z naturą „ nawet argumentacja której nie ma czego się wstydzić

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1
              • First post
                Last post