MIAŁEM OBJAWY KORONAWIRUSA: facebook grupa
-
Stworzyłam grupę dla osób które miały objawy koronawirusa: jeśli uważacie że mieliście to wpisujcie przebieg choroby i kiedy nastąpiła. Moja nastąpiła w listopadzie.
LINK: https://www.facebook.com/groups/542116246701728/
*dla ścisłości - piszcie na grupie FB nie tu. Albo w obu miejscach
-
@Palma a w jakim celu? Żeby wpisać w statystyki? No i co dalej?
-
@Natalia Żeby pokazać ludziom ile osób miało niezaprzeczalne objawy już w jesień.
-
@Palma Moje teksty na YT są niewidoczne dla użytkowników. Ja je widzę inni nie.
-
@Palma chodzi Ci o to że wtedy jest potencjał, że ludzie przestaną tak panikować?
-
Czekam na potwierdzenie na tej grupie, bo chce wpis zrobic, ale nie wiem czy bedzie wazny, bo nie dotyczy mnie tylko rodziny mojej najblizszej przyjaciolki, a zarazem mojej sasiadki "zza plota". Jakby co to moge tu opisac.
-
@Natalia nie wiem. Grupa jest po części dla brechtu. A co z niej wyjdzie to się zobaczy.
-
Będzie licytacja kto miał pierwszy koronę
-
This post is deleted! -
Czesc!
Czytam i slucham Was od jakiegos czasu ale tu trafilem na temat, w ktorym moge sie konkretnie wypowiedziec. W drugiej polowie stycznia mielismy z zona bardzo ciezka grype. Objawy raczej pokrywaja sie z korona. Utrata smaku i wechu, goraczka nieco ponad 38.5 C, ciezki suchy kaszel, przekluwajacy bol w klatce piersiowej i ogolne oslabienie. Zona brala antybiotyk, bo dolaczyla jej sie infekcja bakteryjna zatok. Ja poradzilem sobie z choroba w 9 dni, w ciagu dnia bralem 3 razy flegamine, na noc syrop Pini z kodeina, a wciagu dnia 4g wit C co godzine, do tego 15 tys IU wit D3 i cynk 50mg. To byla najgorsza grypa w naszym zyciu, zazdroszcze tym 80%, ktorzy przechodza ja lagodnie.