Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

B
    B
    W

STOP kowidozie

Koronawirus
    3
    9
    144
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      Graż last edited by

Hej! Wiem- wiem, że prócz w/w panuje u nas też cenzura... Jednak -mimo wszystko?- może WARTO stworzyć na fejsie profil o takiej właśnie nazwie??? Właściwie już takowy utworzyłam..., ale jeszcze nie go nie opublikowałam... Wrzucalibyśmy tam wszystkie merytoryczne i WIARYGODNE materiały... w opozycji do tego, czym bombardują nas mass mediach, czyli właściwie to, co -tu- mamy... może jakoś tematyczne... Sama nie wiem.., co Wy na to?? Dodam, że mam w tym doświadczenie i lubię pisać, i oczywiście mogłabym się tego podjąć... Może- kto wie.... uda nam się dzięki temu dotrzeć do jeszcze większej liczby wielbicieli maseczek i niemyślenia??? I... a nóż! Zacznie im coś- tam jednak stykać?! A chyba im nas więcej MYŚLĄCYCH- tym lepiej, hmm??!:) Pozdrawiam i niech moc będzie z Wami!

N 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • N
        Natalia @Graż last edited by

@Graż zapraszam do Niewygodne pytania na FB.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • G
          Graż last edited by

dzięki za odp. i info:) jednak mimo to... spróbuję z tym ruszyć, bo wydaje mi się, że nazwa może chwycić... a o to właśnie przecież chodzi, żeby "chwyciło".. więc jutro dopracuję i się zobaczy, raczej nie zaszkodzi spr. .. 🙂

P 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • P
            Palma Patroni @Graż last edited by

@Graż to ma się kojarzyć ze stop nop rozumiem? Może to niegłupie. I tak już każdy kto zadaje tylko pytania do pandemii nazywany jest spiskoriowcem wiec może warto od tego wyjść i to wyśmiać. Będzie pewnie więcej rzucających ludzi na takim czymś ale może w tym jest metoda 😄

G 1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • G
              Graż @Palma last edited by

@Palma ,tak- tak, własnie! 😉 To działam! Pozdro!

I... wielkie dzięki, że jesteś, Palma! 🙂

N 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • N
                Natalia @Graż last edited by

@Graż to pod jaką nazwą szukać?

G 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • G
                  Graż @Natalia last edited by

@Natalia , jeszcze nie ruszyła, ale taka sama jak wątek;) jak dopracuję to poinformuję o tym:)
                  pozdro!:)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • G
                    Graż last edited by

@Palma , @Natalia odpaliłam "STOP kowidozie" i byłoby super, jakbyście pomogły, pomogli w tego rozkręceniu!;) Każdy feedback bardzo mile widziany! Dodam, że mam muuultuuum postów zaplanowanych, a że jestem psychologiem to będą to treści o podłożu psychologiczno-koronawirusowo- podprogowym, można rzec.. 😉 i mam nadzieję, że odniesie to jakiś choć minimalny skutek.. bo w przeciwnym razie będę zmuszona nagrać performance na yt "jako by to w telewizorze powiedzieli, że najlepszo prewencją na kowidozę jest zjedzenie własnego g....!" !;(
                    PS. @Palma , tak- tak... niestety... ludzie w Polszy IQ nie grzeszą... 😞 Pierwszy raz mam do czynienia z tak wielką ich plagą... 😞 Nooo... ale na szczęście nie wszyscy, ofc! 😉
                    Pozdrawiam!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • G
                      Graż last edited by

czerwien.jpg 🤗

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • 1 / 1
                      • First post
                        Last post