Popularne Tematy
Użytkownicy Online
SONDA Ile czasu ludziom zajmie zeby zrozumieli ze grozny virus to sciema
-
jak obstawiacie?
-
@Cynamon do czerwca
, beda patrzec jak jest na swiecie, loty wstrzymane itp itd oni podniecaja sie wyborami, patrza na jarka jak... szczerbaty na suchary...
klamstwo ustawione -
Ja olewam i pracuje na pół gwizdka .teraz jak czuje alko od ludzi to daże ich szacunkiem i zaufaniem
Do czerwca kyrk będzie . Ta cała akcja dopiero się rozkręca w ojro -
@Cynamon napisał w SONDA Ile czasu ludziom zajmie zeby zrozumieli ze grozny virus to sciema:
jak obstawiacie?
Jak zaczną głodować.... czyli niedługo
-
-
Większość nigdy, większość jest omamiona kompletnie, większość jest po to aby nimi rządzić nie wciskać bajki
-
@Cynamon Mam radiowy głos, tembr ale jakos osoby , z która mgę porozmawiać.
-
W Belgii np przedłużyli ten stan do 19.04, tj do końca wakacji wielkanocnych(ale w BE cisną już bardzo na odbudowę gospodarki). A jeżeli chodzi o to co się dzieje w PL to kiepsko to widzę . odnoszę wrażenie że części Karyn i Januszów odpowiada ten stan. Szlag mnie trafia jak słucham wypocin co niektórych przesyłających sobie tylko obrazki z tragicznymi opisami o koronie, które nie mają pokrycia w rzeczywistośći. Dzisiejszy przykład z moich stron , zmarła 32 latka z koroną w tle, to fakt. bliskie mi osoby dowiedziały się drogą ploteczkową że biedna, zabita przez koronę, ale nawet jak pokazałam im fakty że owa pani miałą otyłość olbrzymią, cukrzycę typ 2,nadciśnienie i niewydolnosć wątroby to przekonało może jedną osobę. Więc pytanie brzmi.. , Jak dotrzeć do Karyn i Januszów ?
-
@Cynamon ja myślę, że zorientują się zdecydowanie za późno
-
Czy ktos słuchał, oglada, ogladał, onet?