Jaki kraj pozostał w tej szopce rozsądny?
-
Macie jakieś dane, który kraj dobrze sobie radzi? W którym wszystko funkcjonuje wg starego porządku? Bo ja juz dostaję pier..lca gdy słyszę o nowych restrykcjach. Od początku popieram plan Palmowy. Rozważam wyprowadzkę z Polski, macie propozycje, które kraje są bardziej ogarnięte? Bo ja osobiście nie wiem dokąd warto się udać do pracy XD ja już pracę w Pl straciłam, to pewne
-
Dzisiaj czytałam o Szwecji i Japonii.
-
myślę że najprościej będzie wybrać kraj o najmniejszej ilości ludności na km kwadratowy
tam szanse na to pierdololo koronowe będą chyba najniższe
-
@vibo Dobry plan
-
Grenlandia?
-
@Natalia najlepiej to chyba jakaś mała wysepka gdzieś w jakimś zadupiu
-
Póki co na tratwie musiałbyś tam dopłynąć...
-
@Natalia albo dofrunąć
tak czy inaczej jestem zdania że osoby które jadą na keto i lekkim deficycie nie mają się czego obawiać. ciała ketonowe oraz autofagia zrobią swoje
-
I młody wiek też na +. Moi znajomi mają koronę, przechodzą praktycznie bezobjawowo.
-
że w sensie znasz przypadki potwierdzone badaniami?
-
A mi się zdaje, że to idzie jak domino i jeszcze nie wiemy, w jakim świecie jesteśmy i jakie są jego zasady gry. No i nie wiadomo, kiedy będziemy wiedzieć...
@baku jeszcze niedawno wydawał się poza tym całym zamieszaniem, na wyspie, a teraz od 2ch tygodni nie może się ruszyć, chyba że do sklepu.Martwię się o znajomych we Francji, co tam się dzieje, bo tam, jak się dzieje, to już nie ma zmiłuj.
-
Na dzien dzisiejszy to zdecydownie Szwecja,Japonia i Bialorus.pozdrawiam
-
@vibo no tak.
-
@Boston1976 Tak, Białoruś dobra opcja, wbrew temu co się o niej mówi i myśli w naszym kraju. Więcej takich Łukaszenków by się na świecie przydało.
-
@cicho-sza I calkiem rozsadnie mowi.https://www.pb.pl/lukaszenka-zatrzymanie-gospodarki-gorsze-niz-wirus-986687