Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

PETYCJA do Donalda Trumpa o pociągnięcie Chin do odpowiedzialności za koronawirusa

Koronawirus
    3
    3
    42
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kasia c
      kasia c last edited by

https://petitions.whitehouse.gov/petition/petition-president-donald-trump-hold-chinas-government-accountable-coronavirus?fbclid=IwAR3ltps1TU-vMoh9gwMoTn7H_JZk4XaA_ai6AJuaquAoMIFmq0d8X0QcHdU

Po zebraniu 100 tyś. podpisów (do 15 kwietnia 2020) Biały Dom rozpatrzy sprawę. Podpisujcie!

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • W
        wzdrygiwacz last edited by wzdrygiwacz

@kasia-c Czy czy to na pewno słuszna sprawa? A słyszałaś o tej olimpiadzie militarnej z udziałem USA w Wuhan chyba w listopadzie? Gdzie najpotężniejsza armia świata zajęła chyba 31. miejsce? Czym byli zajęci że im nie poszło?

https://www.salon24.pl/u/gotowynawszystko/1027226,chiny-oskarzyly-usa-o-atak-bronia-biologiczna-podczas-swiatowych-igrzysk-wojskowych-w-wuhan-w-2019-r

Wiem, spiskoria.
        Ale skąd mamy pewność że to na 100% czajnę trzeba ukrzyżować?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          Andy Choinski @kasia c last edited by

@kasia-c Wlasnie Podpisalem!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post