Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Tylko spokój może nas uratować.... ;)
-
Instrukcja obsługi gdy zacznie Cię ogarniać panika przez głupie media z powodu korony!
(Mam nadzieje, że wszystkie zbankrutują!)
-
Stań przed lustrem
-
Wytrzeszcz oczy
-
Strzel się w pysk
-
Zaśmiej się
-
Zatańcz do piosenki:
i tu mam następujące propozycje
żeby się uśmiechnąć w duszy:
alborozpuść włosy i zatańcz do
Obejrzyj stare dobre kabarety:
Celinska!
Smoleń!
Daily Motion - ktoś kojarzy tą swiętną platforme jako alternatywe do youtuba?
Wszystkie odcinki Wojny domowej mają i nie tylko!
-
-
Ja własnie oglądałam to :
i szczerze wpłynęło ciut kojąco -
NOWA SIŁA:
ZDALNY OBSERWATOR:
PAWLIKOWSKA:
GAJA:
-
fajnie
Polecam też tego kolesia
-
@wzdrygiwacz ten nowa siła jakoś tak... daje nadzieje serio. Może serio wszystko zmieni się na lepsze? Chiałabym w to wierzyć
-
@Czeko W nas jest siła i potencjał, a nie w tym 1% łobuziaków, którzy chcą rządzić na brzydko. Tylko problem jest taki, że te 99% musi to zrozumieć. No może niekoniecznie 99%, pewnie 50% by wystarczyło, reszta pójdzie za tłumem. Ile mamy teraz ludzi w miarę ogarniętych, krytycznie myślących? Tak rozglądniemy się dookoła? 10%? 20%? 30%?
Myślę, że teraz jest czas w którym ludzie sami orientują się, że coś było i jest nie tak. My im możemy w tym pomóc. Trzeba też pamietać o tym, że to jest proces. Dla nie których szok. I potrzebują na to czasu.
Metody o których mówi Palma są świetne. Wrzucajmy kamyczek do ogródka. Zasiewajmy wątpliwość. A oni sami zaczną drążyć. Niektórym ego nie pozwoli przyznać nam racji. Ale zrobią to zaocznie, w sobie.
10 czy 5 lat temu gdy rozmawiałem z ludźmi to byłem odbierany jak wariat. Dzisiaj jest już lepiej i to widać. Natomiast nadal niektórzy ludzie nie są w stanie rozumieć, że TV może kłamać, manipulować, a autorytety mogą ściemniać. To są tak silnie wgrane programy.
Jeśli przełamie się masa krytyczna i nastąpi względna jedność w myśleniu ludzi to co oni nam zrobią gdy przestaną spływać taxy?
Tyko istotne, aby ten proces tworzenia nowych struktur/władzy/administracji nie przerodził się znowu w jakieś barachło.
Wiem, że troche odbiegam od tematu, ale myślę że to może uspokajać.
Zobaczcie świetny fragment od 6 minuty:
-
Ja chyba tego potrzebowałam bo... dostyawałam do głowy. Myślę, że daje troche nadziei