Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

Dobry artykul o surowiznie

Dietowo
    3
    3
    37
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Kajsa
      Kajsa last edited by Kajsa

"Zwolennicy diety witariańskiej obiecują, że przejście na ten sposób żywienia poprawi zdrowie i samopoczucie. W tym wpisie konfrontuje te deklaracje z rzeczywistością. "
      https://www.damianparol.com/witarianizm-nie-dziekuje/?fbclid=IwAR1_QEUTmGBWFcjUOpPsJ7wNyg4Y4N9WzAMP9fLF2i8zfpmakxeMDVyK_Ds

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        Palma Patroni last edited by

Proponuję do takich linków dodawać fragment początkowy artykułów, będzie łatwiej ocenić czy chcemy kliknąć

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Nina
          Nina last edited by

Dobry artykuł, zgadzam się.

Damian Parol, znam go z kilku - jak myślę - dość porządnych artykułów. Podoba mi się, że koleś potrafi "wiedzę tajemną" tak zgrabnie przedzierzgnąć w tekst przystępny praktycznie dla każdego, kto choć trochę myśli. Nie unika fachowych sformułowań, jest precyzyjny - jednak nie przegina też w drugą stronę, dzięki czemu łatwiej ten tekst zapamiętać. Dodatkowo pod spodem zamieszcza wykaz źródeł, z których korzystał. Tak że wydaje się porządny, wart polecenia

...ale tak go nie lubię : D (podpadł mi tam kiedyś w czymś).

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • 1 / 1
          • First post
            Last post