Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• A

Przepowiednie - NWO/szczepionki/Bliski Wschód/żywność

• Niszczenie modelu rodziny

• Zablokowany kanał sueski

• Wojna Rosja ws.Ukraina,USA i reszta świata.

• Maseczki w Polsce

Użytkownicy Online

E
    J

Co wpierdzielamy w święta ?

Dietowo
    11
    16
    98
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • baku
      baku last edited by

Co będziecie jeść w święta ?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        Kornela last edited by

U mnie w planach domowej roboty wędzony boczek i szynka 😄 Słodyczy, ciast nie lubię, ale pewnie wlecą jakieś pierogi itp, u mnie gluten = migrena gwarantowana 😂 😂

• A
          Aurelka last edited by Aurelka

u mnie ciast jako takich tez nie rodzina bedzie jesc sernik ja nie jadam deserow moze uda się nie wyjsc z keto?

• N
            Nahtalie last edited by

To zależy wigilia niby bez mięsa ale co rusz wszędzie jakieś mięsne wstawki typu barszczyk na boczku, sałatka ze śledzia, może krewetki, oczywiście karpik musi być

• baku
              baku last edited by

Ale wczoraj łososia się nażarłem 🙂
              Co najlepsze po jedzeniu wszystko git. Przyszedł czas na deser i BANG jak mi się spać zachciało po nim 🙂

• undefined
                last edited by

Wczoraj się zarzekałem, że będę twardy jak chleb z biedronki i nie wylecę z keto, poza tym nie chcę walczyć z histaminą i dzisiaj brat postawił 2kg własnoręcznie robionego sushi i poległem... Jak widzę sushi to oczy mi się robią"jak 5zł" i jest po mnie :D.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • A
                  Anna @Guest last edited by

@Dawid-Int Twardy jak chleb z biedry :D. Ja poległam przy serniku. Ciężki i wilgotny,
                  żadne tam keto galaretki ze wspomnieniem o twarogu 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • ?
                    A Former User last edited by

Ja popłynęłam... Zjadłam barszcz, mak z bakaliami, smażony boczek, wypiłam mocną kawę no i miałam anxiety, wyjebało mi histaminę, wyskoczyło mi kilka syfów i mam wysypkę XD Ale jak to mawia klasyk: ,,jakie są walory jazdy bez trzymanki? Kozackie wieczory i bolesne poranki" 😛

A 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • A
                      Anna @Guest last edited by

@Ziomala No anxiety też przyszło... Ale jakoś się ogarnęłam, bo jeszcze miałam wyjść do znajomych.
                      Po prostu przestałam już jeść 🙂

• Mania
                        Mania last edited by

Wszystko, ale najbardziej to karkówka pieczona z ćwikłom. 😍😍😍

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • M
                          Marcin last edited by

Pierogi, karp smażony, ryba po grecku, bigos z grzybem i śliwką, barszcz czerwony do popicia, na deser piernik własnej roboty. Żyje.

• baku
                            baku last edited by

A dzisiaj była 🦆 !!
                            Nie ma jak to polskie jedzonko. Delektujemy się ile sił przed powrotem na wyspy 🙂

• wiegul
                              wiegul last edited by

pieczeń z udźca wołowego na czosnku i cebulce, mocno wzmocnionego masłem klarowanym.

• M
                                Marcin last edited by

Dzisiaj był jeszcze łosoś atlantycki. Ciekawostka. Mam sierściucha który wczoraj zajadał się karpiem. Zjadł go naprawdę sporo. Dzisiaj dawałem mu łososia i nie chciał a 15 minut pózniej dawałem mu morszczuka mrożonego (min. 90% glazury) i zjadł też sporo.

• A
                                  Anna last edited by

Wczoraj jadłam nawet pierniki w czekoladzie, które myślałam, że nie lubię (chyba kilogram zjadłam). Ale to taka reakcja na GAPS - od dwóch miesięcy mam restrykcyjną dietę, 2 etapy wprowadzające. Może się znudzić wywar do każdego posiłku... I ciągła myślówa, co można, a co nie. Chyba wrócę do cheat day raz na tydzień, żeby nie oszaleć...

• monia
                                    monia last edited by

Jadłam i piłam wszystko co się dało przez tydzień teraz umieram !7 kilo na plus łoczy łopuchniete brzuch jak balon reszty mi się nie chce opisywać ogólnie masakra a na karni byłam ponad rok a wcześniej rok na Keto zgubiłam 20 kilo i ozdrowialam dziś jest po świętach rece się trzęsą cukier skacze głodna jak wilk ... kara musi być wiem ale jak długo jeszcze to potrwa zanim wrócę do normalności omg ? Nigdy więcej

• 1 / 1
                                    • First post
                                      Last post