Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

W

Ciekawy temat o konsekwencjach nie leczenia i ostatnio czesto walkowany nasz Mario "kochany" ;)

(Dietowo) Ex Wegany
    5
    5
    53
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Kajsa
      Kajsa last edited by Kajsa

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • Czeko
        Czeko last edited by

ciekawy film. Mówi o dziewczynce która była weganką a jednak zachorowała na guza mózgu więc... nom...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Crystal Castle
          Crystal Castle last edited by

This post is deleted!
          ? 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Nina
            Nina last edited by Nina

Jakiś czas temu widziałam właśnie ten filmik Marchwia (ten z sugestią by nie leczyć nowotworów, guzów czy coś).
            Chciałam nawet tu go przytoczyć jako przykład wypowiedzi przekraczającej najdalsze granice bredni, ale ostatecznie zrezygnowałam stwierdziwszy, że facet po prostu wypierdział daleko w kosmos, zdurniał na tych swoich srelerach i człowiek nie nadąży z komentowaniem każdego marchwizmu, jaki głosi.

Szkoda mi tej młodziutkiej - nawet jeszcze nie kobiety; dziewczyny, o której opowiada ta babka - a która nacierpiała się tak strasznie. Przez zaślepienie najbliższych.

Film potrzebny. Bardzo dobrze, że wypowiedziała się w tej kwestii, robiąc mielonkę z tego pajaca.

~

z ostatniej chwili:
            Mario właśnie nadaje. Jest czerwony jak dupa pawiana.

0bfc2660-f019-449f-b375-c311e0330bd3-image.png

1 Reply Last reply Reply Quote 4
            • ?
              A Former User @Crystal Castle last edited by

@Crystal-Castle Mario się potem rozwinął ze łzami w oczach ,że matka nie miała żadnego raka .Tylko podejrzenie. I on tak płakał, że przez ten stres i szok i badania ,to ona mogła dostać raka.....I żaden lekarz już się nie będzie nad nim pastwił. Bo oni przeżyli szok, że to podejrzenie było i narazili ich ma tyle badań. No jasne. Lepiej, jakby się potwierdziło...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • 1 / 1
              • First post
                Last post