Detoxiara omawia dr Joel Fuhrman o potrzebie suplementacji
-
Detoxiara omawia wykład Fuhrman, który jest takim roślinnym doktorskiej z 30 letnim stażem.
Mówi wprost, suplementacja i o dha że mózg się kurczy.Dziwi mnie tylko że trzyma się takiej diety mimo tych informacji.. co to za dieta że trzeba suplementowac..
-
@baku napisał w Detoxiara omawia dr Joel Fuhrman o potrzebie suplementacji:
Dziwi mnie tylko że trzyma się takiej diety mimo tych informacji.. co to za dieta że trzeba suplementowac..
Dobra dieta dla każdego sprzedawcy suplementów, dla tego detoksiara i jej podobni zachwalają diety niedoborowe.
-
Magda się szykuje do jedzenia łososia nawet ma nagrać video i tym czyli wraca do żywych pomału cos tam jej zaczyna świtać w głowie
-
Magda zrobiła smutny film o tym jak zachorowała. Dlatego jest na tej swojej diecie. Można to zrozumieć. Co chyba nie oznacza, że ma zamiar być weganką na całe życie.
-
@monia napisał w Detoxiara omawia dr Joel Fuhrman o potrzebie suplementacji:
Magda się szykuje do jedzenia łososia nawet ma nagrać video i tym czyli wraca do żywych pomału cos tam jej zaczyna świtać w głowie
Oo no to good for her
zje łososia to zassie ją na więcej od razu hehe
-
@wiegul napisał w Detoxiara omawia dr Joel Fuhrman o potrzebie suplementacji:
@baku napisał w Detoxiara omawia dr Joel Fuhrman o potrzebie suplementacji:
Dziwi mnie tylko że trzyma się takiej diety mimo tych informacji.. co to za dieta że trzeba suplementowac..
Dobra dieta dla każdego sprzedawcy suplementów, dla tego detoksiara i jej podobni zachwalają diety niedoborowe.
heheh ta, sami są ofiarami swoich biznesów.
Popularne Tematy
Kategorie
-
Koronawirus
czyli koronasraczka
-
Dietowo
wszystko o dietach
-
Śmiechowo
Miejsce na memy, podśmiechujki itp
-
Lajfstajlowo/Psychologowo
O wszystkim poza dietą, psychologia, styl życia, sporty etc.
-
Forumowo
Sprawy dotyczące forum, propozycje, skargi i zażalenia
-
Zdrowie
ogólnie o zdrowiu
-
Fight the system & Teorie Spiskowe
spiskorie, obalanie kłamstw
-
Świat Finansów
o finansach, jak zarobić aby się nie narobić