Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

B
    E

Corona Wirus Wuhan- przydatna mapka

Lajfstajlowo/Psychologowo
    2
    2
    44
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Thylacine
      Thylacine last edited by

Bardzo głośny medialnie temat. Zamiast podsycać panikę przesyłam mapkę, gdzie można zobaczyć gdzie są ludzie zarażeni, ile ich jest itp. Mapka jest aktualizowana co kilkanaście minut. Jak macie jeszcze bardziej wiarygodne źródło, to dajcie znać 😉
      Pozdrawiam ! 🙂

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • wiegul
        wiegul last edited by wiegul

a ja podgrzeję atmosferę:)
        https://www.infowars.com/bill-and-melinda-gates-foundation-others-predicted-up-to-65-million-deaths-via-coronavirus-in-simulation-ran-3-months-ago/

@Thylacine napisał w Corona Wirus Wuhan- przydatna mapka:

Zamiast podsycać panikę przesyłam mapkę

Mapka to pikuś tam po lewej jest przyrost zachorowań, postęp jest geometryczny, liczba zarejestrowanych zachorowań podwaja się co dwa dni, za dwa tygodnie będzie to jakieś 150tys, jak nie więcej jeśli się wymknie spod kontroli

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post