Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• A

Przepowiednie - NWO/szczepionki/Bliski Wschód/żywność

• Niszczenie modelu rodziny

• Zablokowany kanał sueski

• Wojna Rosja ws.Ukraina,USA i reszta świata.

• Maseczki w Polsce

Użytkownicy Online

Surowa Ilona to jest sztos

(Dietowo) Ex Wegany
    7
    8
    476
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      Dz1dka last edited by Dz1dka

W czasie pełni nabierasz wody i wtedy rozmnażaja sie Twoje pasożyty i każą ci dużo jeść a potem podłączają się do Twojego mózgu i krzyczą - to tak w skrócie ;)))))

https://www.facebook.com/surowailona/videos/2738637389564210/

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • Nina
        Nina last edited by

Tak patrzę na wygląd Surowej Iwony i zastanawiam się, ile ma lat. Z tego co widzę, zasila grono osób, którym ta dieta nie służy, ponieważ - przeważnie - na wyglądzie zależy organizmowi na końcu; jeśli więc ktoś wygląda zdrowo, to i w środku musi mieć, mniej więcej, poukładane.

Ciekawi mnie jej wiek, bo zerknęłam na jej kanał YT i przejechałam po miniaturkach. Wygląda na +60 lat, a jest z małym chłopcem jakimś. Tym gorzej, jeśli to jej dziecko, a nie wnuczę.

Btw "Surowe Wegańskie Beztłuszczowe Czipsy"
        Aaaaaaaaaaaaaaa!! Nie dość, że surowe, to jeszcze bez tłuszczu. Czy to w ogóle może smakować?

annabak88 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • annabak88
          annabak88 @Nina last edited by

@Nina napisał w Surowa Ilona to jest sztos:

Tak patrzę na wygląd Surowej Iwony i zastanawiam się, ile ma lat. Z tego co widzę, zasila grono osób, którym ta dieta nie służy, ponieważ - przeważnie - na wyglądzie zależy organizmowi na końcu; jeśli więc ktoś wygląda zdrowo, to i w środku musi mieć, mniej więcej, poukładane.

Ciekawi mnie jej wiek, bo zerknęłam na jej kanał YT i przejechałam po miniaturkach. Wygląda na +60 lat, a jest z małym chłopcem jakimś. Tym gorzej, jeśli to jej dziecko, a nie wnuczę.

Btw "Surowe Wegańskie Beztłuszczowe Czipsy"
          Aaaaaaaaaaaaaaa!! Nie dość, że surowe, to jeszcze bez tłuszczu. Czy to w ogóle może smakować?

44- 45 lat.

wiegul 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Ś
            śląskakluska last edited by

"More About ME
            From Sad to Happy
            Im 41 years old and I was born and raised in Poland."

https://www.surowailona.com/

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • wiegul
              wiegul @annabak88 last edited by

@annabak88 napisał w Surowa Ilona to jest sztos:

44- 45 lat.

niemożliwe

D 1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • Edyta Joanna H.
                Edyta Joanna H. last edited by

Jest najlepszym przykładem jak starzeją się witarianki. Siwe włosy i ogromne bruzdy nosowo-wargowe. Można by nakręcić o niej antywegańskie filmiki ale ma tak mało wejść i subkrybentów, nie to co Marchwiuszek sprzedawca roku.

• D
                  Dz1dka @wiegul last edited by

@wiegul Mozliwe, jest w moim wieku a wygląd jak 60 +

• urszula bieniek
                    urszula bieniek last edited by

Pani Ilona jest na tyle inteligentną osobą, że bezbłędnie nauczyła się praktycznej sztuki zjednywania sobie potencjalnych klientów., co też i z wielkim aplauzem i mistrzowsko czyni. Opanowała w sobie tę sztukę do perfekcji. To jest ewidentna gra pod publiczkę/ Dla mnie terapeuta zdrowotnie totalnie zaniedbany, to ŻADEN terapeuta ! I nie wzbudza ŻADNEGO zaufania. Brudna wielka brodawka na twarzy świadczy o tym pani KARDYNALNYM zaniedbaniu i jest pani świadectwem braku elementarnej wiedzy. skąd ten problem-szkopuł i jak sobie pomóc. A więc i udzielanie innym jakichkolwiek rad jest bezcelowe i bezzasadne ! Wręcz Groteskowe ! Najpierw efektywnie pani zadba i zatroszczy się o samą siebie, by móc BYĆ Autorytetem dla innych i wskazywać innym słuszną drogę.

• 1 / 1
                    • First post
                      Last post