Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

J

Czyzby nastepne "cudowne uzdrowienie"?

Dietowo
    4
    5
    66
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Kajsa
      Kajsa last edited by

https://dobrewiadomosci.net.pl/10791-kobieta-pokonala-raka-piersi-dzieki-surowej-diecie-i-aktywnosci-fizycznej/?fbclid=IwAR2zk8TAZySJz0eg9rNPRmLPuSmZ4112akLBLkipjU6pTzpA4mRJC_X3hHM

? 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?
        A Former User @Kajsa last edited by

@Kajsa No dobra, przyjmijmy, że to jest prawda. Pokonała raka. Świetnie cieszę się jej szczęściem, tylko niech teraz się nie zagłodzi na śmierć owockami i warzywami, bo cała robota pójdzie na marne... 😄

Kajsa M 2 Replies Last reply Reply Quote 3
        • Kajsa
          Kajsa @Guest last edited by

@Dawid-Int Tez mi to przyszlo do glowy patrzac na nia/nich 😄

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • wiegul
            wiegul last edited by

Jeśli już to tymi maratonami sobie pomogli. Ale wiele z nich nie zostało, nie będzie zwierzęcego białeczka to znikną w ślad za rakiem. Swoja drogą, dowodu na ich raka nie widziałem. Wszędzie tylko info że biegali 366 razy maraton codziennie, co się im chwali, choć nie znalazłem jakie dystanse, pewnikiem 20km.
            Jak się na nich spojrzy to widać po nich że są witarianami czy co tam na surowo jedzą 🙂

• M
              MisiaPysia @Guest last edited by

Myślę że to na zasadzie głodowki. Jedząc surowiznę o niskim indeksie wprowadzamy ciało w stan głębokiej ketozy. To tak jak z głodowkami, dochodzi do autofagii i są zjadane wszystkie twory zbędne, tkanka tłuszczową itd. Problem polega na tym że jeżeli ten stan się przeciàgnie to organizm zacznie się wyniszczac.

• 1 / 1
              • First post
                Last post