Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Anty mięsne propagandy

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

W

Plama rulez - dietetycy sie bojo ;)

Śmiechowo
    8
    20
    98
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • magape
      magape last edited by magape

Umieszczam ten post w Smiechowie, bo mnie rozbawil 😄 Pewna Pani o wdziecznym nicku WiolaFit zamiescila na FB post promujacy "WEGANSKI" suplement nienasyconych kwasow tluszczowych (https://www.facebook.com/WiolaFit/posts/3074783195918053?comment_id=3077508928978813&reply_comment_id=3077847255611647&notif_id=1578234547514348&notif_t=feed_comment_reply&ref=notif). Grzecznie bardzo powiedzialam, ze ten przymiotnik nie bardzo jest uzasadniony merytorycznie (marketingowo - i owszem, ale o tym nie dyskutowalam:) ).
      Ale ja nie o tym...
      Dolaczam screen'a z Jej i moim komentarzem - Pani sie ewidentnie boi Palmy 🤣 ![text alternatywny]palma.jpg

update 🙂
      liczylam po cichutku, ze moze jednak Pani podejmie dyskusje - nop - czyli jak to zasugerowala Dorota w komentarzu - wiedza z dupy i chec zarobienia za wszelka cene 🙂
      Jak ktos sie chce posmiac jeszcze troche - ciag dalszy (i zakonczenie, bo nie zamierzam kontynuowac) "dyskusji"!
      palma1.jpg

Kolejny kwiatek sprzed chwili - pani mnie pewnie za chwilke zbanuje 😇
      palma3.jpg

dwie godziny pozniej 😉
      Pierwotnej dramy ciag dalszy - ten profil DlaZdrowia jest, nota bene, interesujacy 🙂
      palma4.jpg

po chwili... tadam!
      Wlasnie mnie pani byla uprzejma zbanowac 🤣 🤣 🤣 dlugo skubana wytrzymala 😉 ciag dalszy dramy wiec nie nastapi 🙂

D ? 2 Replies Last reply Reply Quote 4
      • D
        Dorota @magape last edited by

@magape Zastanawiam się skąd ci ludzie czerpią wiedzę, skoro uważają, że tylko u Palmy można się czegoś dowiedzieć o tłuszczach odzwierzęcych.

magape 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • magape
          magape @Dorota last edited by

@Dorota ja mysle, ze tym zdaniu jest odpowiedz... od jakiegos innego internetowego guru 😉 a Palma zua, bo zmusza do myslenia 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • D
            Dorota last edited by

Tak w sumie to jest oszukiwanie ludzi. Wmawianie im, że suplement zawiera coś, czego nie zawiera. Tam jak się nie mylę wyraźnie pisało, że z roślin w tym jest EPA i DHA.

magape 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • magape
              magape @Dorota last edited by

@Dorota no dokladnie 🙂 ja te pania obserwuje od jakiegos czasu. Dopoki publikowala jakies bzdurki, olewalam sprawe, ale teraz nazywa sie dietetykiem klinicznym i szczyci tym, ze wielu osobom pomogla schudnac. Moze i tak. Ale tytul zobowiazuje - i jezeli osoba sie nim poslugujaca, pisze glupoty, to ja bede to tepic, szczegolnie, ze cos na ten temat wiem 😉 - trudno, taka swinia jestem 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • undefined
                @magape last edited by

@magape hahaha, pięknie ją wypunktowałaś, biję brawo do telefonu 😄 ta babka nie ma argumentów - zamiast podać ci jakieś źródło z informacjami o roślinnych EPA i DHA (których wiadomo, że nie znajdzie, ale powinna mieć dane na poprawcie swoich słów), to lecą argumenty ad personam - ty na pewno jesteś od palmy, paszoł won!!! XD

magape 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • magape
                  magape @Guest last edited by

@Ziomala no wlasnie mnie do lez rozbawilo to, ze jak sie pytam, to od razu od Palmy 🤣 , dlatego wstawilam ten post 🙂

wiegul 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • ?
                    A Former User last edited by

I weź traf do takiego "dietetyka" na konsultacje... O zgrozo...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • wiegul
                      wiegul @magape last edited by

@Ziomala napisał w Plama rulez - dietetycy sie bojo 😉:

@magape hahaha, pięknie ją wypunktowałaś, biję brawo do telefonu 😄 ta babka nie ma argumentów - zamiast podać ci jakieś źródło z informacjami o roślinnych EPA i DHA (których wiadomo, że nie znajdzie, ale powinna mieć dane na poprawcie swoich słów), to lecą argumenty ad personam - ty na pewno jesteś od palmy, paszoł won!!! XD

Największym problemem nie jest to że ona gada bzdury, ale że robi to świadomie. Skoro wie O Kasi i rozpoznaje treść, czyli wie o czym Kasia prawi na prawo i lewo, a i tak bzdury rozpowszechnia.Robi to świadomie i z premedytacją.

magape 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • magape
                        magape @wiegul last edited by

@wiegul Dokladnie! I dlatego, uwazam, ze to powinno byc karalne 😉 nie da sie na gruncie prawa, to chociaz trzeba punktowac na forach 🙂

• D
                          Dorota last edited by

W tym tekście o owocach i grzybicy pisze również, że usunięto błonnik z owoców. ???Kolejne oszukiwanie ludzi. Ta osoba musi mieć świadomość, że kłamie potencjalnych klientów.
                          Profil Dla Zdrowia jest mój i też mnie zablokowała dla zasady, mimo kulturalnego pytania o Omega 3. Kiedyś w grupie dot metod leczenia Czerniaka i Zięby opublikowałam post o zaleceniach dotyczących diety wegańskiej u dzieci i zagrożeniach z tym związanych. Prawie 300 komentarzy i większość to ataki wegan, że to same bzdury. A tam były podstawowe rzeczy o B12, niedoborach białka, Omega 3. Ci ludzie nic nie wiedzą. Słuchają ekspertów jak ta Fit, którym chyba zależy tylko na kasie. A uczciwość by wymagała informować ludzi o cukrze w owocach liofiliziwanych. Jak ktoś się nazywa Fit, to już wiadomo, jaki ma poziom wiedzy.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • P
                            Palma Patroni last edited by

Dorota chyba się dodała twoja wypowiedz z 10 razy 🤣🤣🤣 a za to moja nie przeszła. @baku doac często serwer forum pada i wtedy np post który ja pisze nie przechodzi 😕

baku D 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                            • wiegul
                              wiegul last edited by

forum dziś zaliczyło zgona, pewnie z powodu jakichś drobnych błędów

• baku
                                baku @Palma last edited by

@Palma a tak przepraszam ale walczyłem z przekierowaniami :))

już skończona robota hehe

• M
                                  Marcin last edited by

Dorota chciała mieć pewność że jej post będzie przeczytany.

• baku
                                    baku last edited by

poprawiłem, już jest jeden 🙂

• D
                                      Dorota last edited by

Bardzo przepraszam za to kopiowanie się wpisu. Nie wiem, co tam namieszałam.

• D
                                        Dorota @Palma last edited by

@Palma Dopiero po dodaniu okazało się, że coś się tego dużo zrobiło.

baku 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • baku
                                          baku @Dorota last edited by

@Dorota spoko to pewnie dlatego, że ja restartowałem forum co chwila

• P
                                            Palma Patroni last edited by

Nastąpił atak postów 🤣🤣🤣

• 1 / 1
                                            • First post
                                              Last post