Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Wprost o IF czyli poście przerywanym
-
-
Taka średnia zachęta do dyskusji tak wrzucić po prostu link.
-
@Gatalmajtki To, na ile jesteś zainteresowany kliknięciem w ten link, jest miarą twojego zainteresowania dietą IF - lub ciekawostkami na ten temat. Może po prostu interesuje cię to mniej, niż myślałeś;)
Co do samego artykułu - wprawdzie nie dowiedziałam się nic ponad to, co wiem już z wcześniejszych źródeł (jak najbardziej stosuję osobiście), jednak polecam wszystkim, którzy o tym modelu żywienia nie słyszeli. Podane przystępnie, bez zbędnego gadania, w zwięzłej formie przekazano sporo informacji. Tekst ma potencjał, by zachęcić.
-
@Nina napisał w Wprost o IF czyli poście przerywanym:
wprawdzie nie dowiedziałam się nic ponad to, co wiem już z wcześniejszych źródeł
I to jest klucz. Nie kliknę (więc i nie skomentuję) artykułu, o którym nie wiem nawet czy zawiera zupełne podstawy czy może czymś się wyróżnia. Zresztą o czym dyskutować, skoro wątkotwórca nie podaje żadnego tematu do dyskusji a chyba od tego jest forum.
Takie choć jedno zdanie wprowadzenia, dzięki któremu dowiemy się, dlaczego ktoś chce o arcie dyskutować to powinien być wręcz wymóg. Szczególnie przy filmach, których - w przeciwieństwie do tekstów piśmiennych - nie da się szybko zlustrować pod kątem interesowania się.