Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Anty mięsne propagandy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

Użytkownicy Online

Wprost o IF czyli poście przerywanym

Dietowo
    dieta
    3
    4
    36
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • baku
      baku last edited by

https://zdrowie.wprost.pl/odzywianie/10285024/postanowienia-noworoczne-naukowiec-zdradza-na-jaka-diete-warto-przejsc.html

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        Gatalmajtki last edited by

Taka średnia zachęta do dyskusji tak wrzucić po prostu link.

Nina 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Nina
          Nina @Gatalmajtki last edited by

@Gatalmajtki To, na ile jesteś zainteresowany kliknięciem w ten link, jest miarą twojego zainteresowania dietą IF - lub ciekawostkami na ten temat. Może po prostu interesuje cię to mniej, niż myślałeś;)

Co do samego artykułu - wprawdzie nie dowiedziałam się nic ponad to, co wiem już z wcześniejszych źródeł (jak najbardziej stosuję osobiście), jednak polecam wszystkim, którzy o tym modelu żywienia nie słyszeli. Podane przystępnie, bez zbędnego gadania, w zwięzłej formie przekazano sporo informacji. Tekst ma potencjał, by zachęcić.

G 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • G
            Gatalmajtki @Nina last edited by

@Nina napisał w Wprost o IF czyli poście przerywanym:

wprawdzie nie dowiedziałam się nic ponad to, co wiem już z wcześniejszych źródeł

I to jest klucz. Nie kliknę (więc i nie skomentuję) artykułu, o którym nie wiem nawet czy zawiera zupełne podstawy czy może czymś się wyróżnia. Zresztą o czym dyskutować, skoro wątkotwórca nie podaje żadnego tematu do dyskusji a chyba od tego jest forum.

Takie choć jedno zdanie wprowadzenia, dzięki któremu dowiemy się, dlaczego ktoś chce o arcie dyskutować to powinien być wręcz wymóg. Szczególnie przy filmach, których - w przeciwieństwie do tekstów piśmiennych - nie da się szybko zlustrować pod kątem interesowania się.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1
            • First post
              Last post