Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Nowy trend wśród piłkarzy? Dieta bezmięsna i jej korzyści
-
Artur Derbin trener pierwszoligowego GKS Bełchatów przeszedł na wegetarianizm a od 1 stycznia będzie już weganem. Na takie zmiany w życiu miała wpływ choroba. W podjęciu przełomowej decyzji pomogła partnerka Marta. Obecnie na terapie sokową są namawiani wszyscy w drużynie. Mało tego, przy jakimś iwencie jest kupowana i wręczana wyciskarka obrotowa dla danego zawodnika. Życzę pasjonującej lektury. Wesołych świąt Ziomale. Ave.
-
A lewandowski to co?
Też coś gadał nie tak dawno w mediach, że będzie teraz kosić trawę przed każdym meczem "if you know what i mean" :DD
-
Fajnie jakby Lewy jeszcze trochę pograł. Nie znam jego diety ale póki co na razie trzyma się dobrze, omijają go kontuzje mięśniowe, gra prawie wszystko.
-
@Marcin napisał w Nowy trend wśród piłkarzy? Dieta bezmięsna i jej korzyści:
Fajnie jakby Lewy jeszcze trochę pograł. Nie znam jego diety ale póki co na razie trzyma się dobrze, omijają go kontuzje mięśniowe, gra prawie wszystko.
Są dwa wyjścia : za wcześnie na to by dieta badylożerna już przełożyła się na jego wyniki sportowe albo się dobrze suplementuje/podjada czasem produkty zwierzęce bo Anka na niego krzyczy.
-
Suplementy ma na bank najbardziej wypasione ze wszystkich dostępnych ale patrząc czym handluje jego małżonka to raczej stejków tam nie ma
-
@Dawid-Int Anka sobie może krzyczeć, ale on mi zdrowo nie wygląda od lat, na mięsie, czy bez.
Tak czy inaczej jego wielkie wegetariaństwo to był typowy sygnał dla tłumu między sezonami.
Dla mnie na tym samym poziomie akcja, co reklama coli. -
A GKS i Lewy to może się szykują do para-olimpiady?
-
W gazetach z końca 2019 piszą, że Lewandowski przechodzi na wegetarianizm. A w tym samym czasie opublikowano wywiady, z których wynika, że je wysokiej jakości ryby i mięso?????
-
@Inte Anka to weganka, wiec raczej krzyczy, kiedy podjada - ukrywac sie chlopak chyba musi
-
@magape Skąd masz te info? Z tego, co ja widzę, bezmyślnie promuje to, co co się sprzedaje... Żeby nie być w tyle za trendami...
Ani słowa o tym, że sama idzie w tą stronę. -
Będą nowi "Ronaldowie"
-
oto jak się dziś robi biznes "W zgodzie z naturą".
https://foodsbyann.com/product-pol-345-Weganskie-bialko-czekoladowe.html
Jedyne 179.99 za kilogram.
-
Don't worry, trenerzy muszą mieć wyniki, szybko go ktoś zmieni.