Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Anty mięsne propagandy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

• Q

Jak zwykle świetna analiza pana Klimczewskiego z bardz ważnymi słowami na temat zakażeń i zjadliwości koronki

Użytkownicy Online

B
    N

Czy jesteś w sekcie? Bartosz Filapek

(Dietowo) Ex Wegany
    7
    9
    135
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      Natalia last edited by

Proszę bardzo, jak Bartosz ładnie prawi.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • undefined
        last edited by

Bardzo ładnie prawi o sobie, szkoda, że o tym nie wie 😄

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • A
          Anna last edited by

Czy tylko mi się wydaje, że brakuje mu tchu i wygląda na wystraszonego? To wrażenie z samego początku,
          więcej nie daję rady cudowności...

Monika 1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • Monika
            Monika @Anna last edited by

@Anna dokładnie takie też odniosłam wrażenie, do tego właśnie na wydechu jakby chciał jak najszybciej skończyć to nagranie.

• N
              Natalia last edited by

Może jest trochę przeziębiony. Ja oglądam wszystko na x1,5-2, nie zauważyłam nic takiego 😄

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • azja
                azja Patroni last edited by

AD0E513B-0CDC-4D1F-8251-D92DFF3C7BD8.png

? undefined 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                • ?
                  A Former User @azja last edited by A Former User

@azja napisał w Czy jesteś w sekcie? Bartosz Filapek:

AD0E513B-0CDC-4D1F-8251-D92DFF3C7BD8.png

Ja osobiście wyleczyłem kilkadziesiąt osób z raka za pomocą dotyku, ale nie myślcie, że wam to będę udowadniał, albo mi wierzycie na słowo albo nie. Przecież to jest tak żenujące i kompletnie się kupy nie trzyma, że szkoda gadać. O ile jestem w stanie uwierzyć, że bioenergoterapeuta jakiś solidny może pomóc zdrowotnie, tak klapek to ma po prostu fantazje. Który debil ukrywa swoje sukcesy zawodowe? Jakby nie patrzeć taka wyleczona osoba to sukces i może przynieść tylko więcej klientów jeżeli to odpowiednio nagłośnimy, ale nie... Nie u Klapka, on jest zbyt szlachetny.

• undefined
                    @azja last edited by

@azja Yyy, co? Po pierwsze, nie ma możliwości, żeby wyleczyć cukrzycę typu 1 - nie pojawią się nowe wysepki Langerhansa wydzielające insulinę, ich zniszczenie jest trwałe. Jedyne, co można zrobić, to jeść węgle i brać insulinę lub być na keto i zmniejszyć/zrezygnować z insuliny.
                    A po drugie, jakie on ma wielkie ego i jest bezczelny. Już pomijając fakt, że jego zasady leczenia są niejasne i to czysta ruletka - może wyzdrowiejesz, może nie.
                    No i tak, jak Dawid napisał - co za specjalista ani jego klienci nie chwalą się i nie dokumentują swoich sukcesów?

• wiegul
                      wiegul last edited by

@Palma Kasiu posłuchaj uważnie Bartka w tym filmie, a zobaczysz to co ci kiedyś mówiłem. Jemu wystarczy pozwolić mówić a się ze swoimi myślami wygada, nie tylko o sekciarstwie wegan, ale bardziej o wychudzonych zagłodzonych osobach, mimo ze takiej jednej bronił w zaparte. Jemu tylko narzucić temat i pozwolić mówić, a on już wyrzuci wszystko co mu tam w duszy gra. Próbuje mówić o paleo czy innych nieweganach ale nie potrafi. Ale to pokazuje, ze moim zdaniem on wie które diety są niezdrowe tylko w zaparte idzie.

• 1 / 1
                      • First post
                        Last post