Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

Ciekawe linki z różnych dziedzin

Ciekawostki
    4
    7
    128
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • baku
      baku last edited by

Ave ziomy, wrzcuajmy tutaj jakieś ciekawe linki jak macie.
      Często ktoś zakłada nowy wątek który potem umiera i zostaje z 1 postem, może ktoś napisze coś ale generalnie dużo pustych wątków mamy.
      Więc propozycja taka, wrzucamy tutaj linki, czy to artykuł, czy to YT które nie pasują do żadnego istniejącego obecnie, a jak się dyskusja jakaś rozkręci tutaj, to założymy nowy wątek i przeniesiemy tam te posty, żeby tutaj nie zaściemacać. Więc na spokojnie możecie tutaj odpowiadać, pisać swoje uwagi, rozkręcać dyskusję a jak uznamy poprostu że lepiej przenieść na osobny to tak zrobimy 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • baku
        baku last edited by baku

Na początek:

to ciekawy materiał o cyklach słońca i na tym że obecne zimy to właśnie wpływ minimum słonecznego.

asuu86 1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • N
          Nahtalie last edited by

Antony Enki wrócił.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • asuu86
            asuu86 @baku last edited by

@baku Ponoć wedle statystyk najgorsze zimy mają być między 2050-2080. Albo może zimy jak należy. Ja to pamiętam jak na początku lat 90 były takie zimy, że miałam jeszcze kożuch, a dziadek się na nartał przebijał w Nowej hucie.

baku 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • baku
              baku @asuu86 last edited by

@asuu86 napisał w Ciekawe linki z różnych dziedzin:

@baku Ponoć wedle statystyk najgorsze zimy mają być między 2050-2080. Albo może zimy jak należy. Ja to pamiętam jak na początku lat 90 były takie zimy, że miałam jeszcze kożuch, a dziadek się na nartał przebijał w Nowej hucie.

haha no tak, to były czasy zimowe jak nic. Najlepsze, że wtedy i tak dziadkowie czy rodzicie opowiadali, że za ich czasów to były dopiero zimy 😉

asuu86 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • asuu86
                asuu86 @baku last edited by

@baku to tak. I te buty Relaks na zimie.
                b1a036e9-e76a-44b4-af59-8d849909c987-image To mi się będzie kojarzyć już tylko z babcią w zimie.

Ja wtedy miałam 4 latka jak bylismy w Krynicy. I do tej pory mam przed oczami stogi zimowe i śniegu tyle, że sie zapadałam. Początek roku 1990.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • Ariadna More
                  Ariadna More last edited by

o żywności stare video tzw. codex alimentarius

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • 1 / 1
                  • First post
                    Last post