Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

Czy polowanie na czarownice czyli prawicowców i konserwatystów dotrze do Polski?

Fight the system & Teorie Spiskowe
    2
    3
    101
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • anka
      anka last edited by anka

Myśle, że to nas właśnie za niedługo czeka.
      W USA będą teraz chcieli zniszczyć Trumpa i wszystkich jego zwolenników, może zakażą też wszystkich prawicowych i konserwatywnych partii w Europie?!

Myślę, że ludzie musza po prostu znowu doświadczyć komuny i wszystkiego z nią związanego.

Mozliwe,że my nie dożyjemy już nigdy „wolności” którą znamy.

Z socjologicznego punktu widzenia wszystko co jest zabronione przez władze staje się dla ludzi w pewnym momencie atrakcyjne przez co zbiera na mocy i zmienia ich mentalność.

D1EF309F-03E9-4249-B8DC-A5D5552A788E

Fabryki w De już są na postojowym.Szach Mat i Polska na kolanach będzie błagać szkopow i kajać się przed nimi.Polska jest pośrednikiem zależnym od innych krajów UE i za słaba by się temu wszystkiemu przeciwstawić.Nawet jakby doszlo do jakiegoś przewrotu zaoraja ja sankcjami.

Nie ma się co łudzić.

To nie w miarę samowystarczalna Brazylia czy wyspa na Oceanie.

Szansa byłaby gdyby Polska stworzyła własny opór z kilkoma sąsiednimi krajami.Jednak takich na chwile obecna nie ma.

Na moje oko,nie dożyjemy jakiś przemian. Może następne pokolenia przejrzą na oczy i odsuną się od tego lewactwa.Niestety będą nas za to szczerze nienawidzić i to mnie boli najbardziej bo nie chce być tak postrzegana😭.

Wschodnia Europa jest na usługach zachodu,nie ma nic swojego, a Rosję i Białoruś za wroga to doprowadzi do naszej zguby.

Tak oceniam sytuacje na chwile obecna,bardzo chciałabym się mylić ale zdrowy rozsądek mi na to po prostu nie pozwala.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • anka
        anka last edited by

MSNBC proponuje ataki dronami na zwolenników Trumpa

Podczas segmentu w MSNBC gospodarz Nicolle Wallace zasugerował, że Stany Zjednoczone mogłyby wykorzystać ataki dronów na zwolenników Trumpa, aby powstrzymać „krajowy terroryzm”.

Komentarze pojawiły się na początku tygodnia, kiedy Wallace omawiał wydarzenia, które rozegrały się na Kapitolu 6 stycznia.

Wallace zasugerował, że Stany Zjednoczone „mogą powstrzymać terroryzm krajowy… za pomocą ataku dronów w celu popełnienia przestępstwa, przemocy i terroryzmu”.

Łukasz Rudkowski podsumował na Twitterze i powiedział: „Więc ……. Mówią, że muszą przestać podżegać do przemocy, sami podżegając do przemocy! Nicole Wallace z MSNBC sugeruje użycie krajowych ataków dronów na Amerykanów jako rozwiązania blokującego protestujących! "

Czytaj więcej po niemiecku: https://ishort.ink/URVy

Angielski: https://ishort.ink/W82E

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • A
          Anna @anka last edited by

@anka Tylko to byłaby samobójcza bramka, bo wiadomo, kim byli wikingowie na Kapitolu 😃

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post