Świetny wywiad z Traderem21 o Trumpie, polityce, finansach.
-
-
Czaruś może się na inwestycjach zna ale zupełnie nie wie gdzie spieprzac...Szwajcaria bo ma kantony
.
Dziwne,że nie wymienił na swoje przyszłe gniazdko swojego ulubionego Singapuru i Hongkongu
.
Gabinety na Majorce tez jakoś dziwnie przemilczał.Żadnych inwestycji nie ma w Hiszpanii ....xD
-
@anka Trochę chłop zapomniał jednej rzeczy, że inwestycje są jak Poker.
Jaka jest żelazla zasada wielkiego Szu, i tajemnica?MOŻESZ STRACIĆ WSZYSTKO.
-
@anka Jak dla mnie Twój argument jest wyciągnięty z dupy. Porównywanie Hiszpanii ze Szwajcarią jest mało przekonujące. Otóż jak rząd Katalonii nie tak dawno mówił o odłączeniu się to rząd pałował min. w Barcelonie ludzi. Nie wiem czy wiesz, że w jednym ze szwajcarskich kantonów kobiety otrzymały prawo do głosowania dopiero w latach 90-tych XX wieku. Tak że jest pewna różnica między tymi dwoma krajami.
-
@queer1973 tak nie mam zupełnie pojęcia o Szwajcarii,o życiu w Singapurze i świecie
?
Nie przypominam sobie gdzie bym coś pisała na temat Hiszpanii,Katalonii czy porównywała te kraje z Szwajcarią?!
Na przyszłość proszę czytać moje wpisy ze zrozumiem bo widzę,że w tym leży głównie twój problem.
-
@anka dla mnie to wynikało z Twojego wpisu.
-
@queer1973 myślę, że chodziło raczej o to, że przecież Trader mieszka w Hiszpanii, a dokładniej na Majorce
Popularne Tematy
Kategorie
-
Koronawirus
czyli koronasraczka
-
Dietowo
wszystko o dietach
-
Śmiechowo
Miejsce na memy, podśmiechujki itp
-
Lajfstajlowo/Psychologowo
O wszystkim poza dietą, psychologia, styl życia, sporty etc.
-
Forumowo
Sprawy dotyczące forum, propozycje, skargi i zażalenia
-
Zdrowie
ogólnie o zdrowiu
-
Fight the system & Teorie Spiskowe
spiskorie, obalanie kłamstw
-
Świat Finansów
o finansach, jak zarobić aby się nie narobić