Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• A

Przepowiednie - NWO/szczepionki/Bliski Wschód/żywność

• Niszczenie modelu rodziny

• Zablokowany kanał sueski

• Wojna Rosja ws.Ukraina,USA i reszta świata.

• Maseczki w Polsce

Użytkownicy Online

Co się kryje za Planned Parenthood

Lajfstajlowo/Psychologowo
    1
    1
    35
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      Anna last edited by Anna

Dawno filmik mnie tak nie rozwalił.
      Przemocowe narzucanie kobiecie, co ma robić nie jest w moich oczach rozwiązaniem, ale nigdy nie zderzyłam się z lodowcem - siłami, które stoją za masowym przemysłem aborcyjnym, bo inaczej nie mogę nazwać tego, co usłyszałam
      w świadectwie Patricii Sandoval o Planned Parenthood w USA.
      Najpierw stała się ona ofiarą tego systemu, potem dla niego pracowała...
      Co jeszcze później... nie wiem, bo w drastycznym momencie dałam stop.

Do 30-ej minuty jest historia tego, jak w przeciągu roku, będąc w związku z ukochanym facetem, Patricia dokonała 3-ch aborcji i straciła mężczyznę, z którym bardzo się kochali. Zestaw kondomów, które dostawała w Planned Parenthood i tabletek jest tak skrojony, żeby ZACHODZIĆ W CIĄŻĘ I ŻEBY KOBIETA PO RAZ KOLEJNY ZAWITAŁA DO KLINIKI NA ZABIEG (jak oględnie określamy zabijanie życia).
      Po 3ej aborcji - pierwszej, jaką odkryła przed swoim mężczyzną (który płakał w trakcie skrobanki ), zostawiła ukochanego i sama ze złamanym sercem wyjechała do innego stanu. Zaczęła pracować... w Planned Parenthood. Od 30 min. są szczegóły kliniki rodem z horroru, w których pracują zombie: Nie możesz używać przy klientce słów: dziecko, matka, ojciec, nie możesz mieć na biurku zdjęć swoich siostrzeńców, nie możesz patrzeć klientce w oczy...
      Kiedy przyszedł moment na uczestniczenie Patricii w samej aborcji (opis jak z rzeźni), a potem grzebanie w cuchnącym śmiercią śmietniku pełnym rączek i nóżek nie mogłam słuchać dalej.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 1 / 1
      • First post
        Last post