Popularne Tematy
U偶ytkownicy Online
Moja ma艂a wojna, przy okazji kana艂 馃槈
-
Taka ma艂a wojenka.
-
@koder szacun za odwag臋
-
@anka dzi臋ki, odwagi nie zabraknie, je艣li mo偶ecie to udost臋pniajcie kochani.
obieca艂em im, 偶e sprawa si臋 rozniesie
-
@koder Udost臋pniamy gdzie si臋 da! Gratulacje wielkie!!!
-
@edyta-joanna-h Dzi臋ki wielkie, w razie czego zapraszam wszystkich latem na s艂onin臋 dojrzewaj膮c膮, jaja od kurek kt贸re maj膮 wybieg p贸艂 hektara, a mo偶e kt贸r膮艣 delikatnie ubijemy na ros贸艂
-
najwy偶ej umrzemy od tego cholesterolu
-
@koder To gdzies kolo krakowa? To ja sie pisze na to
W ogole to prosze tego nie traktowac jako pocisk. Ogladnalem film.
Korelacja nie swiadczy o niczym. Jest mozliwosc faktycznie ze nadajnik przyczynil sie do powstania choroby ale jest tez mozliwosc ze choroby w wymienionych przypadkach powstaly z innych powodow jak najwazniejszy tutaj czyli DIETALudzie choruja na te choroby jak i umieraja nie bedac nawet wystawionymi na dzialanie nadajnikow.
No i nie bronie nadajnikow bo to wszystko to gowno ktorego byc nie powinno a jesli mialo by byc to zdala od miejsc zamieszkanych bo wplyw napewno na nas ma. Tylko czy faktycznie taki jaki ludzie przypisuja? -
@koder By艂oby super!!! Ja uwielbiam cholesterol, dodaje mi zawsze skrzyde艂!
-
@adrian1111 Lubelskie. Dzi臋ki, oczywi艣cie korelacja, ale bardzo dziwny zbieg oczywisto艣ci. Jestem gospodarz i nie pozwol臋 by mi to g贸wno kilka metr贸w od ogrodzenia postawili, wid艂ami rozgoni臋. Brak mo偶liwo艣ci odwo艂ania do wy偶szej instancji, brak dost臋pu do nowej dokumentacji, wszystko ma by膰 tak jak inwestor m贸wi. Stronniczo艣膰 i korupcja.
-
@edyta-joanna-h 艣wietnie, to zapraszam.
-
@koder jak chcesz to Pan Ci numer telefonu do kolegi kt贸ry aktywnie walczy z masztami. Ma艂o kto wie ale maszty jako jedyne nie podlegaj膮 w pe艂ni prawu budowlanemu. Tak jak m贸wisz to jest przekret. Montazysci masztow maja wiele furtek niestety. Jest to odg贸rnie ustawione. Teoretycznie maszty mog膮 stawia膰 wsz臋dzie. Na yotube jest filmik z przed kilku lat jak osiedle walczylo z milicja ktora ochrania艂a masztowcow. Dla zainteresowanych polecam bohater贸w z Krakowa. Kt贸rzy walcz膮 znadajnikiem na bloku bodajze na ul. Krowoderskich zuch贸w. Tam r贸wnie偶 m贸wi膮 o chorobach jakie si臋 pojawi艂y no ale to choroby cywilizacyjne czyli do akceptacji
-
@trolek33 oczywi艣cie daj na priv. Dzi臋ki bardzo
-
@koder napisa艂 w Moja ma艂a wojna, przy okazji kana艂
:
najwy偶ej umrzemy od tego cholesterolu
na co艣 trza 艂umrze膰!!! XD
-
@palma oczywi艣cie, palma wpadaj co prawda palmion贸w ni mom, ale cholesterolu b臋dzie du偶o
-
@palma no i mog臋 da膰 wam wam pochodzi膰 w takich ruskich czapkach, jako Rosjanin
100% we艂ny
-
Drugi protest
-
Kurde kochani gdzie ja jestem??? w Urz臋dzie czy w burdelu???
-
-
@koder Bardzo dobrze wypad艂e艣...Gratulacje bo nie czu膰 by艂o 偶adnej tremy.
-
@edyta-joanna-h Bardzo dzi臋kuj臋, lekka trema by艂a. Trzeba jednak dzia艂a膰. Teraz 20 marca b臋d臋 w Warszawie