Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• A

Przepowiednie - NWO/szczepionki/Bliski Wschód/żywność

• Niszczenie modelu rodziny

• Zablokowany kanał sueski

• Wojna Rosja ws.Ukraina,USA i reszta świata.

• Maseczki w Polsce

Użytkownicy Online

P
    A

Polsat 20.50 mieszanie nas z GOWNEM- Pomysl.

Fight the system & Teorie Spiskowe
    4
    8
    51
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • adrian1111
      adrian1111 last edited by adrian1111

Ponizej kopiuj/wklej z pogaduszek plus na dole dodatek.

Dzis o 20.50 Polsat News bedzie w specjalnym programie mieszal z gownem nas wszystkich.
      Wiadomo autorytety (lekarze, psycholodzy, socjologowie itp) w roznych dziedzinach beda nas osmieszac. Beda wypowiedzi wyjete z kontekstu np. "kowid nie istnieje" czy "czy znasz kogos kto zachorowal czy umarl?" czy "noszenie maseczki zabija". Bedzie szufladkowanie. Bedzie dramatyczna smutna muza i zapewne historie ludzi co jednak umarli na covid ktorzy ze smutkiem beda o nas mowic. Zrobia z nas foliarzy bo to jest celem programu.
      Oczywiscie odpowiedzi na najwazniejsze pytania podwazajace oficjalna narracje NIE BEDZIE.
      Ja zamierzam nagrac to wszystko na telefon a potem na dniach z innymi z okolicy po odpaleniu tego na ekranie telewizora zrobic odpowiedz do kazdej rzeczy co bedzie tam mowiona przy okazji demaskujac techniki ich manipulacji.
      No i prosba. Ja to i tak nagram ale...jakby ktos mial mozliwosc nagrania tego prosto z transmisji tv i wrzucenia na jakis nosnik pamieci i potem udostepnienia w necie (po kryjomu bo wiadomo prawa autorskie i odrazu to sciagna) bysmy my zrobili z tego uzytek to bylo by zajebiscie 🙂
      Podejmie sie ktos tego????

No i w zwiazku z tym ze kazdy bedzie mial to nagranie z dzis oto i moj pomysl. Kieruje to tutaj glownie do PALMY bo ona uwielbia grillowac. Ale sens w tym by jak najwiecej ludzi cos nagralo by media glownego scieku widzialy wkurw.
      Niech droga PALMA zrobi jak z Marchwiuszem i puszcza film sluchajac, zatrzymuje i komentuje kazde zdanie.
      Czym wiecej ludzi tak zrobi i bedzie udostepniac tym lepiej!!!!!! Nagrania te beda dochodzily nawet i do kowidian i moze (who am I kiddin'?) dzieki temu zobacza jak media ich jebia 🙂

esk3l 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • esk3l
        esk3l Patroni @adrian1111 last edited by

@adrian1111
        Fajnie jakby w mainstream poszła wersja grillowana!

adrian1111 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • adrian1111
          adrian1111 @esk3l last edited by

@esk3l w mainstream nie pojdzie ale na YT pojdzie i sie rozejdzie jak odpowiednia ilosc ludzi sie wkurwi i ponagrywa 🙂

esk3l 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • esk3l
            esk3l Patroni @adrian1111 last edited by

@adrian1111
            Dobra, to tylko to pytanie, Ty masz po prostu cynk, że to o tej godzinie? Nie mam nic na polsacie o 20:50 ;d i nie wiem, czy moje gówno ogarnie nagrywanie od godziny tej :d

adrian1111 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • adrian1111
              adrian1111 @esk3l last edited by

@esk3l Zapomnialem napisac ze to Polsat News.
              Jest opcja ze bedzie to na ich kanale na yt ale na wszelki wypadek lepiej zarchiwizowac samemu 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • anka
                anka last edited by anka

(Nie)zamaskowani. "Raport" PN o koronasceptykach

Link zawiera Wideo: reportaż o antymaseczkowcach o 20.50 w Polsat News

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-11-25/niezamaskowani-raport-pn-o-koronasceptykach/?ref=aside_najnowsze&fbclid=IwAR0BIzBw8KR4rje76V58x5pwk4TRZ3Uknpj3RFKCUBL58DRIRBkOk3b1-Bw

-może się przyda,ja niestety nie mogę z Germanii oglądać tego wideo.

adrian1111 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • adrian1111
                  adrian1111 @anka last edited by

@anka To faktycznie niepotrzebnie nagrywalem ale ok 🙂
                  Moje przemyslenia ponizej.

1. Przed tym materialem dramatyczny material ze szpitala. Ludzie w ciezkim stanie. Wszyscy chronia gorliwie zycie w kondonach i pracuja ponad sily. Smutna jak i dramatyczna muzyczka. Zatem nie trzeba bylo tego montowac w material o nas.
                    Do tego tuz przed materialem pokazywanie liczby zakazonych jak i zgonow 🙂
                  2. Najbardziej mnie rozjebalo chyba. Moj wizerunek w kondonie robil za reklame tego materialu. Ale w materiale juz sie nie pojawil. Ciekawe nie? No i tutaj moja rozkmina ktora nie ma chuja by nie byla sluszna. Najpierw material o ludziach w kondonach czyli w stroju ewidentnie szpitalnym ktory uzywa sie przy pracy z zakazonym. Co by bylo gdyby ludziowie przed telewizorem zobaczyli kogos kto ewidentnie pracuje w szpitalu przy zakazonych i...jest na protescie twierdzac ze covid to sciema? No przeciez moglo by nielicznym dac to do myslenia a tego przeciez polsat nie chce 🙂
                  3. Material ogolnie szkalujacy i jednostronny co bylo do przewidzenia. Do przewidzenia bylo tez ze dadza przyklad koronasceptykow ktorzy trafili do szpitala i juz nimi nie sa 🙂 No i dramatyczne dane zachorowan (chyba) i zgonow z dniow kiedy byly protesty.
                    Podsumowujac:
                    CHWDtv!!!!!!
                  robertrobson 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • robertrobson
                    robertrobson Patroni @adrian1111 last edited by

@adrian1111

No i tutaj moja rozkmina ktora nie ma chuja by nie byla sluszna. Najpierw material o ludziach w kondonach czyli w stroju ewidentnie szpitalnym ktory uzywa sie przy pracy z zakazonym. Co by bylo gdyby ludziowie przed telewizorem zobaczyli kogos kto ewidentnie pracuje w szpitalu przy zakazonych i...jest na protescie twierdzac ze covid to sciema? No przeciez moglo by nielicznym dac to do myslenia a tego przeciez polsat nie chce 🙂

TV to wielka manipulacja. Doskonale wiedzą co i w jakiej kolejności pokazywać a o czym w ogóle nie mówić i tak też montują programy. Mają jakiś zarys, wizję jak ma wyglądać dany program i do tego dostosowują treści.

Dlatego wcale się nie dziwę, że pokazali tylko takich koronasceptyków jacy im pasowali do profilu programu. Przecież nawet jak by się jakiś ktoś np. z naszego forum napataoczył na romowę, podając żelazne argumenty to i tak by tego nie puścili.
                    Sam mam znajomych, którzy, co prawda nie chodzą w maseczkach ale ich wiedza i argumentacja ogranicza się tylko do tego, że to ogranicza ich wolność. Niby czują coś podskórnie, że coś jest nie tak ale żadnej większej argumentacji.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • 1 / 1
                    • First post
                      Last post