Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Korona celebryta
-
Ave ziomy, czas wrzucać w jedno miejsce te ściemy jak ten wirus niby jest straszny i okropny ( swoją drogą sam go dopiero co przeszedłem, fakt faktem 2 tygodnie 20% energii ale no bez przesady żeby świat zamykać ).
Na tapętę Majdan, czemu on ? a bo akurat dziś widze artykuły jak to świętują sobie.
22.10.2020
Więcej: https://www.chillizet.pl/News/Chory-na-koronawirusa-Majdan-opowiedzial-o-stanie-zdrowia-i-udostepnil-zdjecie-ze-szpitala-27537( tu od kilku dni przebywał w szpitalu )
27.10.2020
https://dorzeczy.pl/kraj/158674/majdan-wyszedl-ze-szpitala-choroba-dopadla-mnie-znienacka.html5 dni później wychodzi.
a 2 tygodnie później:
Ciekawe jak to będzie z Golobem, dziś czytałem że tak strasznie przechodzi.. gorączkę ma.
-
Ja nie słyszałam, żeby jakiś polityk albo "selebryta" umarł na kovida, tylko płaczą w SM że mają wirusa, że umierają, straszna choroba i w ogóle to zostań w domu.
Sława i pieniądze chronią lepiej niż maska:D -
@kornela Tutaj trafiłaś w sedno sława i pieniądze chronią lepiej niż maska:D. Ja na pierwszym miejscu napisałbym władza. Niestety wszyscy są równi ale jak to Orwell napisał są równi i równiejsi. U nas na telepogawędke czeka się do 3 dni. Karetka pogotowia może przyjechać za kilka godziń. wszystko zgodne z prawem. Jak dawniej kręcili sztucznie statystki na covida tak teraz powoli nie muszą , bo ludzie umierają z powodu braku dostępu do służby zdrowia. Nie zapomne jak były minister niejaki szumowinski na konferencji prasowej apelował do Polaków nie róbcie zakupów na zapas bo ja tego nie robię. dobry kawał. Ja mając zapewnione bezpieczeństwo ze strony rządu też bym nie robił, ale niestety nie mam. To co mówią nam rządzący to jedno wielkie kłamstwo. Najgorsze że mogą to robić bo nie mają żadnej odpowiedzialności za swoje słowa i decyzje.
-
Owiak też uszedł cało, sława go uchroniła lepiej niż maska
https://www.pudelek.pl/jerzy-owsiak-ma-koronawirusa-6566971405544064a
Byłem przekonany, że może to być tylko grypa, ale na wszelki wypadek zgłosiłem wraz z żoną chęć zrobienia testów. Weekend był trudny, ale powoli objawy mijały.
no faktycznie jest się czego bać
-
** 23.10.2010**
Gerard Makosz z "Sanatorium miłości" jest POWAŻNIE CHORY! Miał objawy zakażenia koronawirusem...
Gerard zachorował. Pojawiła się wysoka gorączka 39,8, 40 stopni i trudności z oddychaniem, pot lejący się strumieniami tak, że trzeba było co pół godziny zmieniać koszulkę. Ja też miałam w tym czasie gorączkę, ale mniejszą i chorowałam tylko dwa dni, a Gerard zupełnie opadł z sił. Pierwsza myśl - koronawirus, ale nawet nie mieliśmy czasu na testy, trzeba było działać
nie no opis jak z horroru, szkoda tylko że przypomina mi się dzieciństwo jak 39 stopni gorączki i stary patent spania pod kocami i wypacanie był czymś zupełnie normalnym.
Ja się po prostu trzęsłam ze strachu, miałam ból w piersi i sama byłam chora, ale na szczęście krótko. Najgorszy moment to ten, w którym sama musiałam zrobić mu podskórny zastrzyk z heparyny. Pomógł mi film instruktażowy w internecie i poradziłam sobie
heheh, trzeba czytać ziomalum.pl a nie te ściekomedia.
Proszę Państwa, daliśmy radę. Sytuacja była bardzo dramatyczna, ale daliśmy radę dzięki ogromnej determinacji i dzięki sile Gerarda. To, że jego ciało jest nieobciążone żadnymi chorobami i to, że ćwiczy, że wygląda tak, jak wygląda, jest silnym facetem i da radę
no jak widać nie taki diabeł straszny jak go malują, a facet ma swoje lata.