Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• A

Przepowiednie - NWO/szczepionki/Bliski Wschód/żywność

• Niszczenie modelu rodziny

• Zablokowany kanał sueski

• Wojna Rosja ws.Ukraina,USA i reszta świata.

• Maseczki w Polsce

Użytkownicy Online

Ulotki - ciąg dalszy rozkmin

Koronawirus
    2
    2
    55
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      Reinkstone last edited by

Witam. Już od dłuższego czasu myślałem nad plakatami działającymi antypropagandowo dotyczące noszenia masek, chorób przez je spowodowane, efektach po próbnych szczepieniach na covid ale nie miałem pomysłu na motyw danego modelu . I właśnie ten motyw z wątku spadł jak z nieba: https://ziomalum.pl/topic/1160/akcja-ulotki-dla-przechodniów-w-maskach-pomóż-stworzyć-ich-treść/11?_=1602606407143 . Muszę przyznać jest trafny i dobrze wykonany ,ale myślałem żeby w takim plakacie jednostronnym zawrzeć więcej informacji które by wywołały jeszcze skrajniejsze emocje wśród odbiorców, typu więcej informacji o psuciu sobie zdrowia, zgonów z przyczyn niedotlenienia itp. . Na propagandę trzeba działać antypropagandą. Do tego motyw tej ulotki przesyłać do organizacji działających w polsce typu stopnop i innym organizacjom ( bardziej trafia do mnie ten motyw jak ich ) żeby propagować ten sposób działania przeciwko reżimowemu rządowi. Co myślicie o oklejaniu po miasta w godzinach nocnych ? Może trzeba zacząć gadać bezpośrednio z ludźmi u których widać brak masek czyli co za tym idzie inteligencje ( nie w każdym przypadku ale mimo wszystko selekcjonować) zyskując tym coraz szerzą grupę ludzi którzy mogą przestać się czuć osaczeni przez covidiotów, widząc coraz więcej sojuszników w swoim otoczeniu. Szczerze chwila moment i już na takie akcje będzie za późno. Czas dosłownie zaśmiecić miasta prawdą podobnie jak media zaśmieciły kraj tą propagandą pandemiczną.

E 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • E
        eshe @Reinkstone last edited by

@Reinkstone napisał w Ulotki - ciąg dalszy rozkmin:

Już od dłuższego czasu myślałem

Witaj!
        Można rozważać różne opcje ale ...może jednak czas zacząć działać, jeśli masz chęci zamiast rozważać kolejne opcje?
        Możesz wydrukować i rozpowszechniać @czeko wersję , możesz stworzyć własną bardziej rozbudowaną czy zupełnie inną.
        W którym mieście chcesz plakatować?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • 1 / 1
        • First post
          Last post