Medialna mowa nienawiści
-
Zamknąć antycovidowców w zakładach psychiatrycznych"
zew 5 godz. temu
Stanowcze "nie" dla postaw, które mówią, że pandemii nie ma, że maska nie jest potrzebna. To nieodpowiedzialna głupota. Jako obywatel Polski proszę, żeby takie osoby były izolowane i przetrzymywane albo w zakładach psychiatrycznych, albo w izolatoriach - oświadczył były minister zdrowia prof. Marian Zembala, kardiochirurg. Na antenie TVP Info ocenił, że pandemia jest wojną i że "nie wolno nam tracić rozumu".Zaczyna się atakowanie myślących jednostek.
-
@baku Wiecie co, niedługo to jedynym wyjściem będzie wjazd na TVP i zakończenie emisji. Bo to już nie są zarty
TVN i Polsat to to samo ale od czegoś trzeba zaczac -
A dopiero zauważyłem że w innym wątku to było
Ale niech jest osobny temat, jednak to gruba akcja się zaczyna lepiej osobno niż w tasiemcuA co do wjazdu.. nie popieram żeby nie było że namawiam ale no logicznie myśląc..
Widział ktoś rewolucję, obalenie rządu robiąc happeningi ? -
Z tego co relacjonuje @anka to w de takie sytuacje też były/są. Ale przecież to jest telewizja na którą idą podatki. Wogole jak mozna namawiać do agresji! Przecież to jest niezgodne z prawem!
-
@Cynamon no ja namawiam do dalszych happeningów, brzydzę się agresją.
-
@Cynamon happeningów przed telewizja w De nigdy nie było.Jedynie z udziałem reporterów.
W USA przed CNN zrobili pogrom.
Powinno się po takim artykule zrobić najazd na Rzeczpospolitą,zawalić mailami skrzynkę,telefonami zablokować łącze może to by coś dało.
Najlepiej jakby jakiś haker zadziałał ale ja niestety nie potrafię takich rzeczy.
-
Zadziałać to powinien sąd.
To typowa mowa nienawiści, rasizm -
@baku w De prawnicy próbowali pozywać tych co ich nazywali covidiotami to byli z tego co wiem politycy po demo w Berlinie.Wszystko sądy oddaliły.
W De zapomni, może w Polsce albo Czechach sądy by to inaczej rozstrzygnęły w tych krajach jest jeszcze niezawisłe sądownictwo i dobrze napisane konstytucje.
-
@anka miałam na myśli sytuację w de że chcieli robić konsekwencje dla antykowidowcow.
Nie oglądam wiadomości chyba że akurat u kogoś jestem kto ogląda, ale dziś celowo włączyłam. I naprawde mnie zmroziło bo nie dość że pokazali kilka osób które ostro się wypowiadały (jakiś lekarz i prezydent Gdańska) i naszego prajm ministra ale nawet ta prowadząca powiedziała coś z grubej rury. Może przeżyłam takie zdziwienie bo na codzien nie mam styczności z ich narracja, ale to bardzo dziwne. I to TVN! -
@Cynamon teraz będą siać nagonkę.Przypisza wam wszystko m. in. wzrost pozytywów,jak dobrze pokombinują ten wzrost będzie zaraz w poniedziałek,a wszystko po to by napuścić na was zagorzałych zwolenników obostrzeń i by jeszcze bardziej rozgrzać atmosferę.
-
"Szczyt głupoty, od którego ręce opadają..."
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/koronawirus-w-polsce-koronosceptycy-protestuja-przeciwko-obostrzeniom,1033547.html -
@eshe
"Zachorowali nawet sami antycovidowcy i walczą o życie. - Oni już nie zaprzeczają. Jeden nie może już mówić, a (http://www.tvn24.pl)"Buheheh ale propaganda, normalnie Gebels przy nich to amator.
-
@baku od wiek wieków wiadomo,ze nie
Wystrczy pocztac historie
Ps. Jestem tu nowy i ogarniam co i jak -
@baku jesteśmy zlęknionymi, tłumaczącymi sobie niezrozumiałą dla nas rzeczywistość spiskiem i mądrzejsi widzowie tvn powinni spróbować nas zrozumieć i tłumaczyć nam, że mamy bezwarunkowo słuchać tego co mówią lekarze i wykonywać polecenia.
Stanowimy zagrożenie dla siebie i dla innych ale to nie nasza wina, trzeba spróbować nas zrozumieć( jak osobę z zespołem downa), współczuć ...
Przesadzam? -
-
Użytkownicy Online
Popularne Tematy
Kategorie
-
Koronawirus
czyli koronasraczka
-
Dietowo
wszystko o dietach
-
Śmiechowo
Miejsce na memy, podśmiechujki itp
-
Lajfstajlowo/Psychologowo
O wszystkim poza dietą, psychologia, styl życia, sporty etc.
-
Forumowo
Sprawy dotyczące forum, propozycje, skargi i zażalenia
-
Zdrowie
ogólnie o zdrowiu
-
Fight the system & Teorie Spiskowe
spiskorie, obalanie kłamstw
-
Świat Finansów
o finansach, jak zarobić aby się nie narobić