Popularne Tematy
Użytkownicy Online
Jadący do Berlina łączmy siem!!!
-
Wątek dla wszystkich szturmujących jutro Berlin. Dogadujcie się tutej.
-
-
Jeśli ktoś jedzie z okolic Szczecina i ma wolne 1-2 miejsca w samochodzie to chętnie się dołącze, bo sama nie bardzo mam jak dojechać. Będę bardzo wdzięczna.
Jeśli uda mi się dogadać z kimś ze znajomych to powinny się znaleźć 1-2 miejsca u nas. W razie czego prywatny kontakt do mnie tutaj: https://www.facebook.com/inga.byczkiewicz.5 (niestety zostaje mi Facebook, bo nie używam komórki)
-
@Inga-B
Ja jade z kolega poki co blablacarem ze szczecina (jak nam nie odwola ziomek bo juz nam sie 2x zdarzylo).
Natomiast nie mamy powrotu. Wiec jakbys miala przypadkiem miejsca na powrot to chetnie dolaczymy. -
A w sceikomediach cisza.
No taka propaganda już jest że to szok.Jebani komuniści.
-
A w sceikomediach cisza.
No taka propaganda już jest że to szok.Ktoś do TVN info zadzwonił i zapytał o demo w Berlinie to głupa ponoć rżnęli,że nie wiedzą o co chodzi.
W De ściek nadające nawet na żywo.Pare komentarzy przeczytałam i miałam zaraz dość bo ciemnogrod.Ludzie w De maja,my to nazywamy tu w Bawarii poważny”Dachschaden” czyli „nierówno pod sufitem”. -
@anka „dachschaden” o mamo!!! Piękne
-
Ej ponoć Niemcy dalej będą demonstrować aż nie obalą rządu, na grupie FB ktoś wspominał.
Słyszeliście ? -
@baku Ci od "Abstand halten!"- wątpię!!
Był taki plan ale nie dostali zgody na rozbicie się, ponieważ trawę przed Reichstagiem by zdeptali. Na serio taki argument podało miasto Berlin.Rok temu pobratyńcy Grety czyli świry od klimatu mogli biwakować i trawa przetrwała, ale oni są przecie eco, a nie revotutos. -
@anka bo tamci to weganie to.sie trawa pozywili a tu by sie.zmarnowala zadeptana