Navigation

Ave Ziomalu

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups

Popularne Tematy

• Ciekawe linki z różnych dziedzin

• N

Przemoc Narcystyczna Globalna

• Książki o globalizmie, masonerii, polityce

• Ucinają internet

• Q

Mózg się lasuje jak się tego słucha. Posłuchajcie co się dzieje w "praworządnej" Holandii. Brak mi po prostu słów. 🤯🤯🤬🤬🤬

Użytkownicy Online

N
    W

Odnośnie 5G - wyniki badań

Zdrowie
    1
    1
    32
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • baku
      baku last edited by baku

https://www.dobreprogramy.pl/5G-zabija-Nic-z-tych-rzeczy-naukowcy-z-Australii-wlasnie-obalili-teorie-spiskowe,News,108561.html

ba3e5a10-ed22-438d-a1c3-3791c51f3458-image

Australijscy naukowcy obalili mity o "śmiercionośnym promieniowaniu"
      Podczas badania, żaden nadajnik nie emitował nawet 1 proc. dopuszczalnego promieniowania elektromagnetycznego. Najwyższy wynik osiągnięto w centrum biznesowym w Sydney, gdzie mierniki pokazały zaledwie 0,737 proc. normy. W kilku miejscowościach promieniowanie sieci 5G nie przekroczyło nawet 0,001 proc. normy.

zabawne, ale wyprowadzam się w nowe miejsce, gdzie naprzeciwko domu na szczycie niewielkiej góry jest nadajnik i przez te wszystkie spiskorie moja pierwsza reakcja to OJEJ 😉

chociaż no nie miałem jeszcze czasu sprawdzić: kto finansował te badania, na jakiej podstawie ustalone te normy itd. dobrze zadawać pytania w obie strony.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • 1 / 1
      • First post
        Last post